• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz gebe kalamama ve bu konuda öneriler

su2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
78
3
48
merhaba arkadaşlar 2buçuk yıllık evliyim.sebepsiz bebeğim olmuyor.tüm tahlil ve tetkitler yapıldı bendede eşimdede sorun çıkmadı.4 doktora gittim.hepsi olucak bekle sorun yok dediler sadece stres yapma dediler ama nerde her ay adetime 1 hafta kala gün geçmek bilmiyor her an gebemiyim? oldumu? hep böyle geçiyor dakikalarım folic asit verip gönderiyorlar.kendi araştırmalarımla yaptıklarımı sıralıyım size
1.belime karnıma masaj+bel çekme+bardak vurma+yakı yapıştırma ve 3 gün bekleme
2.bal+çörek otu+tarçın kürü (bu bende çok asık ağrısı birde kist yaptı)
3.incir kürü (faydasıda zararıda olmadı)
4.soğan suyu kürü (çok iğrenç olsada bebek için içtim ve 2de belirttiğim kistlerimin gitmesini sağladı şuan kistim yok ama gebe kalamadım :(
5.ovulasyon testi aldım ve çatlama günümü öğrenerek 1deki işlemi tekrar ettim (son umudumdu olmayınca şimdi aşılamaya karar verdik)
sonuç sıfır :( hiçbiri işe yaramadı.ha burada yazdıklarımı okuyanlar yanlış anlamasın hepsi ard arda yapılmadı belirli aralıklarla uyguladım.psikoljik olarak yıkığım :( bu ay aşılama olucam yazımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bebeğim tutunsun.tavsileriniz varsa menuniyetle açığım.bu uygulamalarla birçok kişi gebe kaldı isteyen yapabilir. bu arada aşılama için öneriniz varsa çok memnun olurum.allah rızası için dua edin bebeğim tutunsun gebe kalıyım

merhaba arkadaşlar 2buçuk yıllık evliyim.sebepsiz bebeğim olmuyor.tüm tahlil ve tetkitler yapıldı bendede eşimdede sorun çıkmadı.4 doktora gittim.hepsi olucak bekle sorun yok dediler sadece stres yapma dediler ama nerde her ay adetime 1 hafta kala gün geçmek bilmiyor her an gebemiyim? oldumu? hep böyle geçiyor dakikalarım folic asit verip gönderiyorlar.kendi araştırmalarımla yaptıklarımı sıralıyım size
1.belime karnıma masaj+bel çekme+bardak vurma+yakı yapıştırma ve 3 gün bekleme
2.bal+çörek otu+tarçın kürü (bu bende çok asık ağrısı birde kist yaptı)
3.incir kürü (faydasıda zararıda olmadı)
4.soğan suyu kürü (çok iğrenç olsada bebek için içtim ve 2de belirttiğim kistlerimin gitmesini sağladı şuan kistim yok ama gebe kalamadım :(
5.ovulasyon testi aldım ve çatlama günümü öğrenerek 1deki işlemi tekrar ettim (son umudumdu olmayınca şimdi aşılamaya karar verdik)
sonuç sıfır :( hiçbiri işe yaramadı.ha burada yazdıklarımı okuyanlar yanlış anlamasın hepsi ard arda yapılmadı belirli aralıklarla uyguladım.psikoljik olarak yıkığım :( bu ay aşılama olucam yazımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bebeğim tutunsun.tavsileriniz varsa menuniyetle açığım.bu uygulamalarla birçok kişi gebe kaldı isteyen yapabilir. bu arada aşılama için öneriniz varsa çok memnun olurum.allah rızası için dua edin bebeğim tutunsun gebe kalıyım

arkadaşım da evlendikten sonra 5 yıl korunmuştu
2 yıldır da çocuk istiyorlardı ama hiç bir sorun bulunamamsına rağmen olmuyordu, çok kafaya takıyorlardı...

ama şimdi 3 aylık hamilee!

doktorlar ya stresten olmayabilir demişler ya da son 5-6 aydır organik beslenmeye başlamışlardır egenin bir köyünden sebze meyve vs getirtiyolardı, onun da etkisi oalbilir çocuğun şimdi olmasında, başka bir görünen sebep yok demişler...

inşallah en yakın zamanda siz de alırsınız müjdeli haberi;)

arkadaşım da evlendikten sonra 5 yıl korunmuştu
2 yıldır da çocuk istiyorlardı ama hiç bir sorun bulunamamsına rağmen olmuyordu, çok kafaya takıyorlardı...

ama şimdi 3 aylık hamilee!

doktorlar ya stresten olmayabilir demişler ya da son 5-6 aydır organik beslenmeye başlamışlardır egenin bir köyünden sebze meyve vs getirtiyolardı, onun da etkisi oalbilir çocuğun şimdi olmasında, başka bir görünen sebep yok demişler...

inşallah en yakın zamanda siz de alırsınız müjdeli haberi;)

amin canım inşallah :( burada müjdelemeyi çok istiyorum

canım inanki hepimiz aynı durumdayız benim senin gibi olan kkde yüzlerce insan var raabim en kısa zamanda versin hayırlısıyla sana bana tüm arkadaşlara stres yapma demiycem elde değil bende takıyorum umudum kalmadı derken yine başlıor belki vardr olmuşmdur diye rabbim acısın halimize

merhaba canım benimde 2.5 yıldır sebebsiz yere bebeğim olmuyor hiç ümütsizliğe kapılma ablam 3 defa aşılama yaptırdı olmadı tüp bebek denedi olmadı tekrar yaptırdı tüp bebek şuanda 3 yasında kızı var 13 sene sonra oldu rabbim ozaman verdi şükürler olsun allah inş. yoksuzlugunu göstermez hiç birimize

Ne zaman cocugum olmuyor olmayacak stresini birakirsaniz o zaman olur benim bi arkadasim 5 yil hic korunmamasina ragmen her hangi bi problemi olmamasina ragmen olmuyodu en sonunda asilama yapti 3 de tuttu ama hep sunu soyler artik umudumu kaybettigim noktaya geldigimi dusundugum icin olmazsa olmasin artik dedigim anda stresi biraktigigim anda tuttu der bence arkadasim biraz steresi birak sakin ol takip etme ovulasyonla filan biraz akisina birak canim insallah allah bebisini göbişine kondurur bidene dediklerimi gorursun bak bende 9 ay boyunca neden olmadi diye baya stres yapmistim civanpercemi macunu diye birsey yedim bi ay tadi berbatti ama bebek icin yiyordum sonra ovulasyon testi aldim ve yumurtlamanin oldugu gun iliski oldu ve bebegim geldi dunyama ama stresi birKmistim artik olursa olur olmazsa olmaz akisina birakmistim allah olmayan herkse versin insallah

canım bende seninle aynı durumdayım.2.5 yıllık evliyim,hiç korunmadım ve saydığın bütün maddeleri bende yaptım en son şubatta btç kürünü yapmıştım bat ım 15-16 mart halada olmadım bi ümit bekliyorum ama test yaptım negatif çıktı adet olucam heralde,bide sende bi değişklik oldumu btç kürünü uygularken gecikme yada erken olma????

ben senden fazla olarak 2 defa aşılama oldum tutmadı dün dr a gittim rapor çıkardık bu ay 3.aşılamamı olucam tabi adet olursam bu ay :(((

3.aşılamam da olmazsa tüp bebek denicez inşallah..

sana tavsiyem aşılamaya pek güvenme bu benim fikrim aşılama daha çok erkekte sorun olduğunda tutma oranı daha fazla oluyo biz sebebsiz infertiliteye göre..bizim durumda olupta hamile kalan var ama 15 kişide 1 kişi :(((

bu 1/15 de tutmucak ümidiyle yaptıran,veya olumsuz bişey olmuştur tamamen umudu yitirenler oluyo canım benim gördüğüm buydu...

hakkımızda hayırlısı olsun,bizimde sınavımız bu demekki..rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah..amin

bebeğim tutunamadı :( ilk aşılamam olumsuz maalesef rabbim yine nasip etmedi :( ağlamaktan içim dışıma çıktı.tüp bebekde yaptıramıyorum :( 2 yıl 5 ay oldu :(

bebeğim tutunamadı :( ilk aşılamam olumsuz maalesef rabbim yine nasip etmedi :( ağlamaktan içim dışıma çıktı.tüp bebekde yaptıramıyorum :( 2 yıl 5 ay oldu :(

Arkadaşlar inanın tamamen stresle alakalı bu yani hamile kalmak için beraber olursanız olmuyor kafanızdan tamamen atın o düşünceyi evet dile kolay kabul ediyorum ama aynı sorunu bende yaşadım olmadı olmadı sonra hiç aklımda yokken tatildeyken hamile kalmışım şimdi prensesim bir yaşında lütfen üzülmeyin.

Beraber olduktan sonra hemen abdest almayın ayaklarınızı duvara kaldırın ve poponuzun altına yastık koyun yarım saat bekleyin. Herkese hayırlı evlat versin Allah'ım

üzülme arkadaşım vardır bir zamanı kısmetini bekliyordur :( bal, çörekotu, tarçın kist mi yaptı :S

bebeğin için çok üzüldüm canım inşallah rabbim fazla bekletmez seni.tüp bebek neden yaptıramıyosun?

buğün kontrolden geldim 6 gündür gonal f 75 ml kullandım 6 gün daha devam etmemi söyledi buğün 7. iğnemi vuruldum salı günü tekrar kontrole gidicem artık ne zaman aşılama olurum bilmiyorum...

bu aşılama tutmazsa tüp bebek denicem

bebeğin için çok üzüldüm canım inşallah rabbim fazla bekletmez seni.tüp bebek neden yaptıramıyosun?

buğün kontrolden geldim 6 gündür gonal f 75 ml kullandım 6 gün daha devam etmemi söyledi buğün 7. iğnemi vuruldum salı günü tekrar kontrole gidicem artık ne zaman aşılama olurum bilmiyorum...

bu aşılama tutmazsa tüp bebek denicem

psikojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum canım.aşılamadan çok ümitliydim eşimdede bendede bir sorun olmadığı için kesin gözüyle bakıyordum çok dua ettim hayırlısı böyleymiş.benim için büyük yıkım oldu.ara vermek istedim.ikinci yıkımı kaldıramam.tüp bebeğe eşim çok erken diyo.hemde 6 milyar felan tutuyor.şuan elimde o kadar nakit yok. bu arada inşallah tutar aşılaman canım bende 6 gün kullandım ama 150 ml kullanmıştım 7.gün çatlatma iğnemi vuruldum.sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sana ve tüm bebek isteyen herkeze inşallah

Back