- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşta saçlarını koparıyo daPardon anlamadim![]()
Keşke saç olsa kaş daha kötümalesef gözüküyor bu iki katı insanı strese sokuyorArkadaşta saçlarını koparıyo da![]()
Psikoloğa gitmelisiniz vardır elbet bi çaresi.yani gerçekten bi İnsan durup dururken niye kaşını koparırki demekki var bi sıkıntı.vakit kaybetme destek alKeşke saç olsa kaş daha kötümalesef gözüküyor bu iki katı insanı strese sokuyor
Arkadaşlar nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama bir şekilde paylaşmak ve bilgisi olanların bilgisinden faydalanmak istiyorum. Elimde değil ama kaslarimi kirpiklerimi kopariyorum Nasıl yapıyorum ama bi bakıyorum kendimi kaslarimi koparirken buluyorum o anda çok rahatliyorum ama bi bakıyorum kaş kalmamış kimsenin yanına çıkamaz hale geldim önceden de vardı ama hamilelikten sonra daha da yoğunlaştı koparmalarim. Kaş kalemi farı kullanıyorum ama artık onlar bile işe yaramıyor beni her görenin ne olmuşkaslarina demeleri hayretle bakmaları beni iyice mahvediyor ne yapayım bilmiyorum. Bir daha yapmayacağım diyorum ama yeminederim kendime hakim olamıyorum ben ister miyim bu durumda olmak
Işte sorun orada uzak duramiyorum ki lanet olası insanlar etrafımda olduğu süreceEvet kesinlikle uzman yardımı almalısınız....stresten uzak durmaya çalışın...
Vakit kaybetmeden psikiyatristen randevu alın hemen yarın daha ileri boyutlara gitmeden hızlıca tedavi olursunuzkaşlarınıza kantron yağı sürün çıkmasına yardımcı olur.çok geçmiş olsunArkadaşlar nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama bir şekilde paylaşmak ve bilgisi olanların bilgisinden faydalanmak istiyorum. Elimde değil ama kaslarimi kirpiklerimi kopariyorum Nasıl yapıyorum ama bi bakıyorum kendimi kaslarimi koparirken buluyorum o anda çok rahatliyorum ama bi bakıyorum kaş kalmamış kimsenin yanına çıkamaz hale geldim önceden de vardı ama hamilelikten sonra daha da yoğunlaştı koparmalarim. Kaş kalemi farı kullanıyorum ama artık onlar bile işe yaramıyor beni her görenin ne olmuşkaslarina demeleri hayretle bakmaları beni iyice mahvediyor ne yapayım bilmiyorum. Bir daha yapmayacağım diyorum ama yeminederim kendime hakim olamıyorum ben ister miyim bu durumda olmak
İnan ki Elimde değil yoksa değmeyen insanlara sebep niye bu hale geleyim kizor bir durum haklısın....ama başka çare yok...bazı şeyler birazda bizim elimizde...umursamamaya çalışmalıyız![]()
Yarın gitcem insallahPsikologa gitmen gerek belliki psikolojik
stress stress... rahatlarsan gecer. bende stresli oldgum günler geceleri uyurken sacımı yolarım ( care olarak da ,stresli isem o gece toka takıyorum )Arkadaşlar nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama bir şekilde paylaşmak ve bilgisi olanların bilgisinden faydalanmak istiyorum. Elimde değil ama kaslarimi kirpiklerimi kopariyorum Nasıl yapıyorum ama bi bakıyorum kendimi kaslarimi koparirken buluyorum o anda çok rahatliyorum ama bi bakıyorum kaş kalmamış kimsenin yanına çıkamaz hale geldim önceden de vardı ama hamilelikten sonra daha da yoğunlaştı koparmalarim. Kaş kalemi farı kullanıyorum ama artık onlar bile işe yaramıyor beni her görenin ne olmuşkaslarina demeleri hayretle bakmaları beni iyice mahvediyor ne yapayım bilmiyorum. Bir daha yapmayacağım diyorum ama yeminederim kendime hakim olamıyorum ben ister miyim bu durumda olmak
Hayır ilk defa buraya yazıyorum. 4 yıldır var bu sorunum ama 1 yıl içerisinde aşırı derecede arttıYardım almaya calıştın mi uzman birilerinden?
Neden başladıgı zamanlarda yardım almaya gitmedin? şuan burda yakınman saçma hiç bir şey denemeden burda yazilanlarla bu sorunundan kurtulacagini mi sandın.Hayır ilk defa buraya yazıyorum. 4 yıldır var bu sorunum ama 1 yıl içerisinde aşırı derecede arttı