- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Birşey değil herşey düşünüyorumEşimin ailesi psikolojimi mahvettiBir sıkıntın mı var? Kaş kiprik yolarken dalıp bişeyler düşünüyor olabilir misin?
Birşey değil herşey düşünüyorumEşimin ailesi psikolojimi mahvetti
Zerre kadar acimiyor aksine koparirken rahatliyorumKonuyu okurken istemsizce elim kasima gitti. Cekince aciyor da,bir insan neden yapar ki böyle bir seyi? Tirnak yeme alisknligi gibi sanirim
Kaslarimin yarısı yok sonlarına doğru biraz kaldiAllah yardımcınız olsun, destek alın kesinlikle ilerlemeden.
Stressiz ortamı bırakın stressiz günüm yok her an yapılanlar yaşananlar aklıma geliyor sanki tekrar tekrar herseyi yaşıyorum icimdeki kini öfkeyi atamiyorum onları her gördükçe sinirlerim tavan yapıyor eşim beni anlamıyor bilmiyorum ne yapcamstressiz ortam ve sağlam psikoloji lazım yoksa düzelmez sorununuz
Stressiz ortamı bırakın stressiz günüm yok her an yapılanlar yaşananlar aklıma geliyor sanki tekrar tekrar herseyi yaşıyorum icimdeki kini öfkeyi atamiyorum onları her gördükçe sinirlerim tavan yapıyor eşim beni anlamıyor bilmiyorum ne yapcam
Canim kasi kirpigi bilmiyorum ama sac koparma okb belirtisi olabiliyor psikologa gitmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?