- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Bana ıslanıyor gibi geldi ama demek ki yeterli değil tamamdır teşekkür ederimYeterince ıslanma olmuyor ondan acıyor git gel sırasında sıvı çoğaldığı içinde acı kesiliyor kayganlastırıcı jel kullanın su bazlı ve doğal olanlardan tercih edin piyasa ürünleri ok durex gibi ph degeri bozup kasıntı yapabilir
Yeterli ıslanma olmazsa acı olur bende bazen eşim çok aceleci davrandığı zaman acı oluyo yeteri ıslanma olunca acı olmuyoİlk ilişkim üzerinden 3 ay kadar geçti. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla birlikteliğimizde 3-4 gün kadar beraberdik ilk gece biraz canım acıdı ama normal diye düşündüm ki gecenin devamında sıkıntı olmadı. 2. gün beklemek istedik kanamam olduğu için birazcık. sonra bir kez daha yaptık ve yine ilk girişte sanki ilk sefermiş gibi yine canım acıdı ama sonra yine gayet her şey normal ve keyifliydi. Farklı şehirlerdeyiz araya bir ay mesafe girdi. Geçen ay yine birlikteliğimizde aynısı oldu yani ön sevişmeden sonra birleşme kısmında sanki hala bakireymişim gibi ilk girişte canım acıyor ama sonra normale dönüyor. Bu daha ne kadar devam edecek yani sorun ilişki sıklığının az olması mı normal bir durum mu bu anormal mi? Kadın doğuma gitmemi gerektirir mi sizce? İlişki sıklığı artarsa normale döner mi ya da? Bilgi alacağım kimse yok sizlere sormak istedim.
Bende de hep aynı problem.iki hafta birlikte olmasak en başa dönüyor. Bence giriş dar o yüzden böyle oluyor.hemen eski halini alıyor.İlk ilişkim üzerinden 3 ay kadar geçti. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla birlikteliğimizde 3-4 gün kadar beraberdik ilk gece biraz canım acıdı ama normal diye düşündüm ki gecenin devamında sıkıntı olmadı. 2. gün beklemek istedik kanamam olduğu için birazcık. sonra bir kez daha yaptık ve yine ilk girişte sanki ilk sefermiş gibi yine canım acıdı ama sonra yine gayet her şey normal ve keyifliydi. Farklı şehirlerdeyiz araya bir ay mesafe girdi. Geçen ay yine birlikteliğimizde aynısı oldu yani ön sevişmeden sonra birleşme kısmında sanki hala bakireymişim gibi ilk girişte canım acıyor ama sonra normale dönüyor. Bu daha ne kadar devam edecek yani sorun ilişki sıklığının az olması mı normal bir durum mu bu anormal mi? Kadın doğuma gitmemi gerektirir mi sizce? İlişki sıklığı artarsa normale döner mi ya da? Bilgi alacağım kimse yok sizlere sormak istedim.
evet ben ıslanınca deniyoruz sorun olmaz diye düşünüyordum demek ki acele ediyoruzÖn sevişmeden sonra ıslaklığı hissetsen bile alıştıra alıştıra yapıp ıslaklığın penise iyice bulaşması gerekiyor, sen ıslanır ıslanmaz hemen girmeye çalışıyorsa acıma normal.
karşıdakinin de ilk deneyimi galiba, bişey bilmiyor. bu işler böyle olmaz biraz eğitsin kendini.evet ben ıslanınca deniyoruz sorun olmaz diye düşünüyordum demek ki acele ediyoruz
Bir erkeğin kalitesi biraz da yatakta belli olur. Partnerini düşünen, onu orgazma hazırlayan, acısız, sızısız ilişki kuran erkek makbuldur. İyi erkek her kadının hakkıdır.karşıdakinin de ilk deneyimi galiba, bişey bilmiyor. bu işler böyle olmaz biraz eğitsin kendini.
kesinlikle, bir de karşısında yeni yeni cinsellik yaşayan bir kadın var, aktif cinsel hayatı olanla olmayan insan aynı değil. ona göre davranması lazım, buradan bakınca bi hödüklük sezdim.Bir erkeğin kalitesi biraz da yatakta belli olur. Partnerini düşünen, onu orgazma hazırlayan, acısız, sızısız ilişki kuran erkek makbuldur. İyi erkek her kadının hakkıdır.