• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebi nedir ?

Inci kumsal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
8
3
1
27
Merhaba 3 buçuk aylık evliyim adetim hep düzenli oluyor fakat bu ay gecikti bugün 3.Gün gecikmede dün test yaptırdım fakat negatif cıktı ama şu bir kaç gündür karın ağrısı ve kasik ağrısı var üstelik gerilme hissediyorum karnimda ve aşağıdan yukarıya doğru belli belirsiz çizgi var basim devamlı ağrıyor bel ve sırt ağrılarım var gebelik sonradan gözükme gibi bir durum olabilirmi

Geç döllenme olabilir canım bir kaç gün bekle testi tekrarla ya da garanti kan testi yaptır

Canım bemde 4 aylık evliyim dediklerin bendede oldu fakat 4 aydır gebe kalmadım çok istiyoruz ilişkide ayda 3 kere degil bazıları ayda 3 kez ile hamile kalacagını düşünüyor bizde hergün oluyor yeni evliyiz birde ama çocuk tutmadı yumurtalıklarım temiz eşimde temiz fakat bnm evim daha kurulmadı stresten gibi görünüyor bnmki rabbim herkese nasip etsin

Canım bemde 4 aylık evliyim dediklerin bendede oldu fakat 4 aydır gebe kalmadım çok istiyoruz ilişkide ayda 3 kere degil bazıları ayda 3 kez ile hamile kalacagını düşünüyor bizde hergün oluyor yeni evliyiz birde ama çocuk tutmadı yumurtalıklarım temiz eşimde temiz fakat bnm evim daha kurulmadı stresten gibi görünüyor bnmki rabbim herkese nasip etsin
Amin inşallah bizde çok istiyoruz allah nasip ederse biz daha doktora gitmedik bir kaç gün bekliyim diyorum insan cok strese giriyor kendimi hamile gibi hissediyorum

Kızlar bugün test yaptım sonuç kısmında beyaz bir çizgi var ne anlama geliyorr annem bir kaç gün bekle koyulasabilir dedi

Canım kan testi yaptır git acile ben rahatsızım midem bulanıyor hamilelik şüphem var de yaptırıver alıver akşam sonucunu kesin çözüm ☺☺

Back