• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebi bilinmeyen infertilite ve 2. tüp bebek denemesi

adilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
66
0
86
Ankara
hocam merhaba bende 5 yıllık evliyim ilk 2 seneye yakın korundum daha sonra bebek istedik ama olmadı. 4 defa aşılama yaptık. 26 nisanda tüp bebek yaptık ama olmadı. eşimde ve bende hiç bir sorun yok. sebebi bilinmeyen infertilite deniyor. 32 yaşındayım. tek embriyor kondu. 7 emriyo dondurulmuş bekliyor. şimdi 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapılacak. ben şimdi ne yapmalıyım acaba. nelere dikkat etmem gerek. yardımcı olursanız çok sevinirim.

hocam merhaba bende 5 yıllık evliyim ilk 2 seneye yakın korundum daha sonra bebek istedik ama olmadı. 4 defa aşılama yaptık. 26 nisanda tüp bebek yaptık ama olmadı. eşimde ve bende hiç bir sorun yok. sebebi bilinmeyen infertilite deniyor. 32 yaşındayım. tek embriyor kondu. 7 emriyo dondurulmuş bekliyor. şimdi 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapılacak. ben şimdi ne yapmalıyım acaba. nelere dikkat etmem gerek. yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar gorunus itibari ile dondurulmus embryolarinizi denemeniz gerekiyor tabii bunlarin ne sekilde ve ne zaman verilmesi gerektigi doktorunuzun tercihi olacaktir sizin kendi adiniza dikkat etmeniz gereken ozellikle birsey yok su anda dikkat etmesi gereken doktorunuz sizin gebe kalabilmeniz adina nelere dikkat edilmesi gerektigi nasil bir yol izlenecegi onun kararlarina bagli ve heryerin kendine ozgu farkliliklari vardir kolay gelsin sevgiler

Back