- Konu Sahibi berfinbilgen
Sebamed Repair Shampoo - Onarıcı Şampuan
Sebamed Repair Shampoo - Onarıcı Şampuanı hakkinda bilgi
Kuru, boyalı, yıpranmış saçlar ve hassas saç derisi için ekstra bakım ve koruma sağlayan Sebamed onarım şampuanı.
İçeriğindeki bitkisel onarım kompleksi sayesinde, perma boya ve fön gibi etkilerden hasar görmüş saça elastikiyet, nem ve parlaklık kazandırır.
Guar bitkisinden elde edilen Biopolimerler, saç telini zararlı etkilerden koruyan bir mikrofilmle kaplar.
Doğal süt proteini ve yoğun nemlendirici Na-PCA ile hem saçı hemde saç derisini yoğun bir şekilde nemlendirir, yıpranmış saç yapısının onarılmasına yardımcı olur. pH 5.5 değeri ile hassas saç derisinin asit örtüsünü ve sağlığını korur.
- Kuru, boyalı, yıpranmış ve hassas saç derisi için.
- Saçınızı nazikce temizler ve içerisindeki bakım kompleksi boya, perma, fön gibi etkilerden hasar görmüş saçınızı besleyerek elastikiyet ve parlaklık kazandırır.
- Hidrolize süt proteini ve doğal nemlendirici maddelerle saçı ve saç derisini nemlendirir.
Arkadaslar ben bioxin sampuan kullanıyordum yaklasik 1 sene olmustur pek faydasını gormedim, saclarim dalgali oldugu icin kabarmasin diye jole kullanıyorum boyada var dogal olarak sac dokulmem cok oluyor, dun kozmatikciye gittim oyle arastirirken gorevli bayan sebamed onarici sampuani onerdi ayrica sac cikartiyormus bende sac cikarmasi onemli degil olani korusun yeter dedim:) ama henuz kullanmadim aranizda alip kullanan arkadaslar varsa goruslerini paylasabilirmi?
Son düzenleyen: Moderatör: