• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Seanslarla koltuk altı

sevdiksevdalandik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
345
360
23
Merhaba ben 3 seans koltuk altı lazere gittim Alsancak'ta bir yere.. bir kampanyadan almıştım hala 3seansım daha var iğneli lazer olduğunu biliyorum lakin hiç makineyi sormak aklıma gelmedi :/ ilk seanstan sonra dökülme olmuştu ama şuan 3.seansa girdim çıktım tüyler eskisi gibi çok.. sizde de oldu mu böyle bir durum?

Merhaba ben 3 seans koltuk altı lazere gittim Alsancak'ta bir yere.. bir kampanyadan almıştım hala 3seansım daha var iğneli lazer olduğunu biliyorum lakin hiç makineyi sormak aklıma gelmedi :/ ilk seanstan sonra dökülme olmuştu ama şuan 3.seansa girdim çıktım tüyler eskisi gibi çok.. sizde de oldu mu böyle bir durum?
Kusma yapiyor tuyler. 3 seanstan sonraki seanslarda fark anlasiliyormus. Lazerin markasini belirtmemissiniz

Kusma yapiyor tuyler. 3 seanstan sonraki seanslarda fark anlasiliyormus. Lazerin markasini belirtmemissiniz
Malesef onu sormak hiç aklıma gelmedi cahillik yaptım o konuda.. bir daha ki gidişimde kesin öğreneceğim. Bende işe yaramadığını düşünüp gitmekten vazgeçmiştim artık..

Back