- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 63
- 28
- Konu Sahibi Princesss12
-
Biliyorum malsefKonu kilit. Yanlis yere acmissiniz
Tüy değil bayaa kıl işte canım tüy demek daha az tiksindirici geliyor bana nefret ediyorum bunlardanOnlar nasil tuy ki tras makinasi alacaksiniz
Tüy değil bayaa kıl işte canım tüy demek daha az tiksindirici geliyor bana nefret ediyorum bunlardan
peki kısaltmak mı daha iyi sizce bazıları öyle diyor traş bıçağı sürmek kötü oluyormuşSeans aralarında tüylerini almayacaksın. Sadece diğer seansından bir gün önce gireceğim alete göre ya kısaltma ya da tıraş lama yapacaksın
Haklısın ya öyle anlaşılıyorNormalde onlar dokulur zaten de siz tras makinasi falan deyince ben dedim baya erkek kili gibi bisi herhalde :))) boy falan kisaltacakmissiniz ben sac gibi uzun dusundum :)))
Yaptırdığın yere mutlaka danış ama benim bildiğim lazerde kıl kökünün zarar görmemesi lazım en az 28 gün filan. O yüzden kıl köküne zarar vermeyecek şekilde almalısın.Kızlar lazere başladım bi hafta oldu tüyler duruyor şuan daha dökülmedi bu aşamada tüyleri alayımmı sizce bir de tras makinesi almayı düşünüyorum kısaltma yapıcam sadece bazıları jilet vurmayın diyor yada jilete devam mı edeyim
Yaptırdığın yere mutlaka danış ama benim bildiğim lazerde kıl kökünün zarar görmemesi lazım en az 28 gün filan. O yüzden kıl köküne zarar vermeyecek şekilde almalısın.
Anladım jiletleyim o zaman bende teşekkür ederimben normal atislarda jiletliyorum ara kontrol atislarda hic bisey yapmiyorum ki nereye vurup vurmadiklarini gorebilsinler diye
Tüylerin dökülme süresi 10 -15 gündür.Bu arada herhangi bir müdahalede bulunmayın.Etkilenmiş olanlar dökülür ,dökülmeyenler yanmamış olanlar.Onlarda bir sonraki seanslarda..Eğer seans aralarında birşey yapmak gerekirse jilet yapın.Kızlar lazere başladım bi hafta oldu tüyler duruyor şuan daha dökülmedi bu aşamada tüyleri alayımmı sizce bir de tras makinesi almayı düşünüyorum kısaltma yapıcam sadece bazıları jilet vurmayın diyor yada jilete devam mı edeyim
Kimileri traş sertleştirir diyor kimileri o şehir efsanesi diyor. Bu yüzden ben de bilemiyorum hangisi daha iyi olur lazer için fakat bana kısaltmak daha iyi geliyor. Çünkü alexte kısa tüy istiyorlarpeki kısaltmak mı daha iyi sizce bazıları öyle diyor traş bıçağı sürmek kötü oluyormuşAlex kullanılan cihaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?