• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Seans arası

Princesss12

🌞
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.386
1.832
63
28
Kızlar lazere başladım bi hafta oldu tüyler duruyor şuan daha dökülmedi bu aşamada tüyleri alayımmı sizce bir de tras makinesi almayı düşünüyorum kısaltma yapıcam sadece bazıları jilet vurmayın diyor yada jilete devam mı edeyim

Tüy değil bayaa kıl işte canım tüy demek daha az tiksindirici geliyor bana nefret ediyorum bunlardan :mad:

Normalde onlar dokulur zaten de siz tras makinasi falan deyince ben dedim baya erkek kili gibi bisi herhalde :))) boy falan kisaltacakmissiniz ben sac gibi uzun dusundum :)))

Seans aralarında tüylerini almayacaksın. Sadece diğer seansından bir gün önce gireceğim alete göre ya kısaltma ya da tıraş lama yapacaksın
peki kısaltmak mı daha iyi sizce bazıları öyle diyor traş bıçağı sürmek kötü oluyormuş :KK17: Alex kullanılan cihaz

Son düzenleme:
Kızlar lazere başladım bi hafta oldu tüyler duruyor şuan daha dökülmedi bu aşamada tüyleri alayımmı sizce bir de tras makinesi almayı düşünüyorum kısaltma yapıcam sadece bazıları jilet vurmayın diyor yada jilete devam mı edeyim
Yaptırdığın yere mutlaka danış ama benim bildiğim lazerde kıl kökünün zarar görmemesi lazım en az 28 gün filan. O yüzden kıl köküne zarar vermeyecek şekilde almalısın.

ben normal atislarda jiletliyorum ara kontrol atislarda hic bisey yapmiyorum ki nereye vurup vurmadiklarini gorebilsinler diye

.
[/QUOTE]
Yaptırdığın yere mutlaka danış ama benim bildiğim lazerde kıl kökünün zarar görmemesi lazım en az 28 gün filan. O yüzden kıl köküne zarar vermeyecek şekilde almalısın.
ben normal atislarda jiletliyorum ara kontrol atislarda hic bisey yapmiyorum ki nereye vurup vurmadiklarini gorebilsinler diye
Anladım jiletleyim o zaman bende teşekkür ederim :KK55:

Tüylerin dökülme süresi 10 -15 gündür.Bu arada herhangi bir müdahalede bulunmayın.Etkilenmiş olanlar dökülür ,dökülmeyenler yanmamış olanlar.Onlarda bir sonraki seanslarda..Eğer seans aralarında birşey yapmak gerekirse jilet yapın.

peki kısaltmak mı daha iyi sizce bazıları öyle diyor traş bıçağı sürmek kötü oluyormuş :KK17: Alex kullanılan cihaz
Kimileri traş sertleştirir diyor kimileri o şehir efsanesi diyor. Bu yüzden ben de bilemiyorum hangisi daha iyi olur lazer için fakat bana kısaltmak daha iyi geliyor. Çünkü alexte kısa tüy istiyorlar

Back