• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seans aralarında ağdaya gitmek.

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce lazere başladım ama ikinci seanstan sonra dügünüm olucak diye kuaföre agdaya gittim dün epilasyon merkeziyle konuştuğunda niye gittin simdi bastan başlamak gerekicek falan dediler gittiğim yer de norma fiyatlara gore biraz daha pahalı acaba daha fazla para almak için mi yapıyorlar yoksa herşeyiyle tamamen bastan mi başlanan gerekir?

Yeniden başlamak derken lazerin etkisi boşa gitti demek istemişler. Doğru da. Ağdayla aldığın için lazerle yakılan kıl kökleri yeniden eski haline geldi etkisi gitti yani. O yüzden yeniden başlanmış gibi olacak. Keşke ağda yerine jiletle halletseydin.

Yeniden başlamak derken lazerin etkisi boşa gitti demek istemişler. Doğru da. Ağdayla aldığın için lazerle yakılan kıl kökleri yeniden eski haline geldi etkisi gitti yani. O yüzden yeniden başlanmış gibi olacak. Keşke ağda yerine jiletle halletseydin.
Lazer de yakılan kökler zaten bitmiyor mu yani seanslarin olma sebebi kil köklerinin ayni zamanda buyumemesi diye biliyorum büyümede olan kökler yakılırken dinlenme evresinde olanlar yakilamiyo bu yüzden dinlenme evvresindekiler uzamaya başladığı zaman bu sefer onlar yakılıyor diye biliyorum ve benim ağda yapmam uzama evresinde olanlar için daha önceden yakilanlar zaten bitmiş olması gerekiyor

Canım ektra parayla ilgisi yok işlemi sıfırlamışsın. Olan olmuş bi daha yapmazsın. Köklere müdahale etmemen gerek cımbız ip ağda yok

Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce lazere başladım ama ikinci seanstan sonra dügünüm olucak diye kuaföre agdaya gittim dün epilasyon merkeziyle konuştuğunda niye gittin simdi bastan başlamak gerekicek falan dediler gittiğim yer de norma fiyatlara gore biraz daha pahalı acaba daha fazla para almak için mi yapıyorlar yoksa herşeyiyle tamamen bastan mi başlanan gerekir?
Dogru soylemisler kil kokunu canlandirmissin geri bu senn hatan

Back