Merhabalar, evet devam ediyorum ben. İlk başladığımda diyetisyenim günde 4 öğün şeklinde aldırmıştı. Ama ben 3 hatta bazen 2 öğün bile yetti. Bence cidden tok tutuyor. Ürünleri aslında güzel, ama protein içerikleri çok olduğu için yoğun, bisküvi tarzı şeyleri yutmak zor geliyor. En çok sıvı yoğurtlu meyveli içecekleri hoşuma gitti ve tüketimi kolay geldi. Başlamadan önce birkaç ürününü alıp tadlarını denemenizi tavsiye ederim. 25 gündür yapıyorum ve arada haftasonları kaçamaklarım olmasına rağmen 6 kilo verdim. İncelmem çok daha iyi oldu. Eğer o aradaki kaçamakları yapmasaydım, vücudumu ketojenikten çıkarmasaydım verdiğim kilo en az 8 olurdu. Bu diyette en önemlisi bence vücudun 2-3 gün sonra girdiği ketojenik durumu devam ettirebilmek. Çünkü asıl yağ kaybı o andan itibaren başlıyor. Son 1,5 haftadır hiç bozmadım diyetimi ve şu son iki gündür her gün 500 Gr verdim. Hergün tartışmaktan kendimi alamıyorum, acaba bütün kaç oldum diye. Bu arada günde 4 öğün ve geçiş dönemi 14 günlük bir paketi 2000e almıştım. Ama 4 öğün tüketemwdiğim için daha uzun yetti bana.