• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Scoot and Ride Highwaykick Oturaklı Çocuk Scooter kullanıcı yorumları

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.048
658
İstanbul
1 ila 5 yaş arası çocuklar için mükemmel bir oyun arkadaşıdır.

Bu ürün 2 ön tekerlek ve bir arka tekerlek sayesinde denge sağlayarak en küçük çocukların bile güvenli ve rahat bir şekilde oturarak hareket etmesine olanak tanır.

Highwaykick 1 hiç bir alet kullanılmadan kolayca ayarlanabilir ve dönüştürülebilen koltuğu ile 2'si 1 arada olan bu ürün Dünya çapında ilk scooterdır.

Her zaman çocuğunuzun bedenine ve fiziksel gelişimine mükemmel uyum sağlar.

Denge ve koordinasyon yeteneklerini geliştirerek kendilerine de güvenlerini pekiştirir. Highwaykick 1 ek güvenlik açısından devrilme koruması olan bir emniyet yastığına sahiptir.

Çocuğunuzun ilk adımlarından ilkokula kadar kullanabileceği scooter!

1 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

20230523_165717.jpg

20230523_170217.jpg

20230523_170155.jpg

20230523_170012.jpg

20230523_165816.jpg

20230523_165739.jpg

20230523_165731.jpg

20230523_165705.jpg

Bunlar benim çok hoşuma gidiyor ya ama bebe 2 tane olunca bütçeyi zorluyor :/

1 ila 5 yaş arası çocuklar için mükemmel bir oyun arkadaşıdır.

Bu ürün 2 ön tekerlek ve bir arka tekerlek sayesinde denge sağlayarak en küçük çocukların bile güvenli ve rahat bir şekilde oturarak hareket etmesine olanak tanır.

Highwaykick 1 hiç bir alet kullanılmadan kolayca ayarlanabilir ve dönüştürülebilen koltuğu ile 2'si 1 arada olan bu ürün Dünya çapında ilk scooterdır.

Her zaman çocuğunuzun bedenine ve fiziksel gelişimine mükemmel uyum sağlar.

Denge ve koordinasyon yeteneklerini geliştirerek kendilerine de güvenlerini pekiştirir. Highwaykick 1 ek güvenlik açısından devrilme koruması olan bir emniyet yastığına sahiptir.

Çocuğunuzun ilk adımlarından ilkokula kadar kullanabileceği scooter!

1 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Eki Görüntüle 3251673

Eki Görüntüle 3251667

Eki Görüntüle 3251668

Eki Görüntüle 3251669

Eki Görüntüle 3251670

Eki Görüntüle 3251671

Eki Görüntüle 3251672

Eki Görüntüle 3251674
Ürün hakkında ki yorum için çok teşekkürler 🤩 ne zamandır aklımdaydı kızıma doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum 🤩

Çok pahalı buldum ben bu ürünü,oturaklı olsaydı benim oğlum otururmuydu bilemedim,(bebek arabasına bile binmedi)klasik ışıklı 3 teker scooter aldım oğluma ben geçen yaz,baya severek kullanıyor. Yorulunca o üzerinde duruyor biz itiyoruz baya ebeveyn kontrollü scooter oldu bizimki😀
Bu sene bisiklet aşkı depreşti bisiklet alacağız,evdeki 3 tekerlekliye bebekler binebilirmiş,büyümüş kendileri.
Ben anladım bunun sonu yok,karadelik gibi icine ćekiyor bu acık hava oyuncaklari aileleri.
Kızım(11 yaşına girecek) paten,scooter,bisiklet,plasmacar kullandı,şu an paten,bisiklet ve kaykaya devam ediyor.
Oğlum (5 yaşına girecek)3 tekerlekli bisiklet,plasmacar,paten ,scooter kullanıyor,şimdi sıra bisiklette. Sonra ne ister bilemiyorum.

Çok pahalı buldum ben bu ürünü,oturaklı olsaydı benim oğlum otururmuydu bilemedim,(bebek arabasına bile binmedi)klasik ışıklı 3 teker scooter aldım oğluma ben geçen yaz,baya severek kullanıyor. Yorulunca o üzerinde duruyor biz itiyoruz baya ebeveyn kontrollü scooter oldu bizimki😀
Bu sene bisiklet aşkı depreşti bisiklet alacağız,evdeki 3 tekerlekliye bebekler binebilirmiş,büyümüş kendileri.
Ben anladım bunun sonu yok,karadelik gibi icine ćekiyor bu acık hava oyuncaklari aileleri.
Kızım(11 yaşına girecek) paten,scooter,bisiklet,plasmacar kullandı,şu an paten,bisiklet ve kaykaya devam ediyor.
Oğlum (5 yaşına girecek)3 tekerlekli bisiklet,plasmacar,paten ,scooter kullanıyor,şimdi sıra bisiklette. Sonra ne ister bilemiyorum.
Secenekler bi yerde tükenir diyorum ama teknoloji ve bilim beni yanıltıyor, aha şimdi de bunu çıkarmışlar mesela 😄
Hepsi tüketilince geçmişe döncez bence, top misket ip filan 😁

Oğlum için almıştım ancak dönüp bakmadı bile! Azimle ortada duruyor! Belki bir gün fark eder de biner diye!😂

2.750 çok para 🫣 ama işin ucunda çocuk olunca göz görmüyor.

Vallahi abi aklıma düştü diye kontrollülere bakıyorum, 4 bin lira, bende var 2 bebe etti mi 8. 😑 ben 2015’te araba almıştım 5 bin liraya 🙈

sürebileceklerine inansam bunu alırdım direkt, gerçekten çok para, bunu söylediğime inanamıyorum ama piyasası bu olmuş ya, diğerlerine göre ucuz geldi.. :/

Vallahi abi aklıma düştü diye kontrollülere bakıyorum, 4 bin lira, bende var 2 bebe etti mi 8. 😑 ben 2015’te araba almıştım 5 bin liraya 🙈

sürebileceklerine inansam bunu alırdım direkt, gerçekten çok para, bunu söylediğime inanamıyorum ama piyasası bu olmuş ya, diğerlerine göre ucuz geldi.. :/

Hayırlısı olsun diyelim mi? 😎

Secenekler bi yerde tükenir diyorum ama teknoloji ve bilim beni yanıltıyor, aha şimdi de bunu çıkarmışlar mesela 😄
Hepsi tüketilince geçmişe döncez bence, top misket ip filan 😁
Yok asla tükenmiyor. Her zaman fazlası var,olmaya da devam ediyor. Go kart bisikleti var mesela pedallı falan şu an bizim evde olmayan almayı da düşünmediğim,istemediğim, ki kızım bir ara avm'de kullanıp tutturmuştu bana bundan alın diye küçükken,plasmacar varken onu alamam demiştim.
Tembel işi akülü araba,elektrikli scooter vb şeyleri almadım,almıyorum ikisine de zira amaç hareket etsinler ,ama artık kızıma bu tip birşey alıyorsam ileriyi düşünerek unisex bir renk alıyorum ki oğlumda kullansın ne de olsa o da isteyecek diyerek😄
Top,misket,ip kesmez bu nesli.
İllaki arkadaşlarında görüp istiyorlar.
Bu yaz akülü araba istedi oglum sitede arkadaşında var,ki kiralanıyor parkta vs hep teklif ettim binmedi bir kez olsun ama alalım evde kullanırım diyordu uyanık😅 alamam dedim,almadım ama binmek istiyorsan parkta kiralarız ne zaman istersen binebilirsin dedim hala binmedi bu arada.
Gecen yaz sitede cocuklarda kaykay furyası başladı,kızıma kaykay aldım bende yalvardı yakardı kiyamadım,o da ahşaptı kırıldı pek dayanıklı degilmiş(arastırmadan almıştım bileydim onu almazdım) bu sene bir tane sağlam kaykay aldım dedim bu kırılmasın,ilerde kardeşin kullanacak ona göre. Ne de olsa oğlum da seneye kaykay isteyecek. Kaykayı almasam haftasonu kocaman bisikletini taşıyordum sahile falan gidersek,taşı katla,bagaja koy,indir aç kullansın tekrar kaldır bagaja,oradan eve taşı ,illaki sitede kullanacağım der diye. Kol kası yapmıştım artık bisiklet taşımaktan,şimdi kaykayını kendi taşıyor benim de kollarım kurtuldu. Bisiklette sitede kullanılıyor.
Artık kar zarar hesabı yapıyorum,bisikleti taşımamak icin 2.kaykayı aldım düşünün.

Back