Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sçların krıLdıysa..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
96
30
Samsun
Saçların kırıldıysa...
1 tatlı kaşığı badem yağını zeytinyağı ile karıştırıp saç uçlarına uygula. 20 dakika saçında beklettikten sonra saçlarını iyice yıka. Bu işlemi ayda üç kere düzenli olarak yaparsan, kırıklarından kurtulabilirsin.

bunu heygirl'ün sitesinde buldum bence denemeye değer bi çözüm..kaydirigubbakcemile5

Bencede.. zaten zeytinyağı saça çok iyi bakım yapıyor..bademyağı da öyle..Bi faydası olabilir saooll..a.s.

ben haftada bir zeytin yağı,badem yağı ve hint yağını ısıtılmış şekilde (kaynar suya oturtarak ,ocakta değil) saçıma masaj yaparak dipten uca sürüp bekletebildiğim kadar bekletip yıkıyorum orealden yanan saçlarım sonunda kendine geldi şükürler olsun :)

saç kırıkları içinse saç uçlarına sürmek yeterli olmazmı? hatta durulamaya bile gerek kalmaz bence..tabi çok sürmemek şartıyla :)

Son düzenleme:
ya bu kırıklara ne sürsek olmuyoki bunların tek illahı ya hafif asit gibi bişe olcak kırıldığı yerden gitmesi için yada uçlarından kestirmek..

badem yağı zeytin yağı ve çamterebantini karıştırıyorum ayda bir kez uyguluyorum çok faydası var kırılmaları önlüyor ve saçın rengini parlaklaştırıyor.tavsiye ederim:1rolleyes:

ya kızlar sampuanıma bal ampul (bepanten) asprın bıryagkarısımım varondan katıyorum sızce menekse vebadem de katım mı ben bu saydıklarımdan ınanılmaz memnunum super parlaklık ve yumusaklık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…