E ecce_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 38 0 86 Diğer 1 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecce_ #1 arkadaslar saclarım ne kullansam parlamıyor mat gorunuyorlar hangi sampuan veya sac kremını kullanayım fikri olan ?
arkadaslar saclarım ne kullansam parlamıyor mat gorunuyorlar hangi sampuan veya sac kremını kullanayım fikri olan ?
stak Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2008 71 2 86 40 Antalya 3 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecce_ #2 bende de aynı sorun var. yapmadığım şey kalmadı. boya mı yapıo ne oluyor bilmiyorum
E ecce_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 38 0 86 Diğer 3 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecce_ #3 stak sanırım boyalar yıpratıyor sacları badem yagı falan denedım yoq banamısın demedı Elseve kullanıyorum arı sutu sampuan.
stak sanırım boyalar yıpratıyor sacları badem yagı falan denedım yoq banamısın demedı Elseve kullanıyorum arı sutu sampuan.
stak Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2008 71 2 86 40 Antalya 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecce_ #4 zeytinyaplı bişiler yapıyorum o zaman yumuşacık oluyor ama sürekli yapmak gerekiyor bırakınca yine kalıyor:)
zeytinyaplı bişiler yapıyorum o zaman yumuşacık oluyor ama sürekli yapmak gerekiyor bırakınca yine kalıyor:)
G gxoxkyxuxzxuxmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 32 0 86 Ankara 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecce_ #5 Durulama suyuna 1 2 kaşık elma sirkesi ama hazırlardandeğil çoğu asit onların doğal olandan bir yapıştada olmuyo tabi uzun bi süre kullanmanız gerekiyo
Durulama suyuna 1 2 kaşık elma sirkesi ama hazırlardandeğil çoğu asit onların doğal olandan bir yapıştada olmuyo tabi uzun bi süre kullanmanız gerekiyo