Saç Rengi ve Saç Boyama schwarzkopf vital colors

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
kızlar vital colors hiç nedeniniz mi:uhm:sonuç olarak nasıl iyi mi.platin sarısı serisini gördüm alacağım ama cesaret edemedim.boya hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.:icecream:

ben kestane aldım palattenin ürünü diye güvenerek ama kutudaki palatte kestane gibi çıkmadı yani ondan farklı oldu( çünkü önceden o normal kutudaki palette kestaneye boyamıştım oradan biliyorum) ..vitali daha ekonomik olur diye aldım ama hayal kırıklığına uğradım..diğer renkleri nasıl bilmiyorum..

palette ve vitalın ne farkı var kızlar?

vital,palettenın tup halı ben bır yıl vıtal kullandım ve cok memnundum,bence cok guzel bır boya palette kutu boyadakınden farkı yok ren olarakta kalıte olarakta,ve palettede cogu zaman renk katologtakı gıbı cıkar kutudakı renklere bakmamak lazım cunku o renklerın uygulandıgı zemın onemli

tşkler kızlar vital tüp boyayı gördüm.peki kolestonun platin sarısı varmı:uhm:

Bende vital kullandım çokta memnun kaldım palettedeki gibi renk tonu çünkü daha öncede palatte boyamıştım ordan biliyorum :dance:

ben igoraya paletteye vitale kolestona loreal e her türlü markaya boyadım saçımı en çok palette ve vital den memnun kaldım.
En son vitalin açık kahvesiyle kumralını karıştırdım çok güzel oldu. boyanın kokusu, kıvamı her şeyi çok süper kesinlikle vital i tavsiye ederim. bunca zaman diğer markalarla boyadığıma yanarım o derece...

Back