• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Schwarzkopf gliss şampuanı hakkında yorumlarınız

aylinnnn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
8
0
16
İstanbul
ben çok şampuan değiştirdim hiçç bir şampuan saçıma iyi gelmedi saçlarımı inanılmaz döktü banyoda,kuruyken dökülme olmadı ama bu durum beni çok rahatsız ediyor arkadaşlarıma sordum gliss şampuanın iyi geldiğini söylediler hem benim saçım çok kuru saçın yağ dengesini de sağlıyormuş sizce gliss nasıldır dökülmeyi durdururmu bide iyise kremiyle beraber kullanmam daha iyi bir sonuç gösterir mi saçlarımın kabarmaması için?

ben loreal elseve kullanıyordum. ondan da memnundum gerçi ama en son gliss in saç ürünlerini aldım ve sonuçtan çok memnun kaldım. elseve den çok daha iyiymiş. kesinlikle tavsiye edebilirim.

ayrıca ben saç dökülmesinde ve sağlığında, kullanılan ürünlerden daha çok beslenme, sıkıntı, stres vs. daha etkili olduğunu düşünüyorum...

Bende de kepek oluşuyor ben anlamadım. Elidor kullanıyordum baktım kepek var bıraktım, Tresan kullandım o da kepek yaptı gliss nasıl gelir ki saça bilemedim bende.

Gliss çok iyi bir şampuan.
Bir sürü serisi var zaten. Kendi saç tipinize göre olanı alıp kullanabilirsiniz.

merhabalarr. Ben Gliss OIL NUTRITIVE ŞAMPUAN kullandım ve gerçekten hoşuma gitti memnun kaldım yanında spreyindende her yıkama sonrası sıktım.. Yumuşacık yapıyor.. Hatta bitmek uzere olduğu için siyah olanını deneyeceğim :D
Tavsiye ederim gerçekten güzel bir şampuan

Ben loreal elseve arginine direnç şampuanını kullanıyorum eskiden çok dökülüyordu saçlarım şimdi çok nadir :) nazar değmesin hahha :D

bende gliss kullanıyorum harika bi şampuan benim saçlarıma çok iyi geldi. tavsiye ederim..

Back