Schwarzkopf BlondMe'yi yarattı
(1/1)
RoMeO:
Schwarzkopf'un profesyonel saç bakımındaki uzmanlığı, sarışın kadınlar için eksiksiz bir seri olan BlondMe'yi yarattı. BlondMe'nin gelişmiş açma ve nötralizasyon performansı ile saçları sekiz tona kadar açmak mümkün. Ayrıca BlondMe içeriğindeki Prism Shine teknolojisi ile saçlarda göz alıcı parlaklık sağlıyor.
Schwarzkopf sarışın kadınlar için eksiksiz bir seri olan BlondMe’yi öneriyor. Sarışın kadınların tüm ihtiyaçlarına cevap veren ilk ve tek seri olan BlondMe’de, üstün sarı saç teknolojisiyle salondaki uygulama, bakım ürünleriyle evde de destekleniyor. Böylece renk ve göz alıcı parlaklık uzun süre korunuyor. Yalnızca Eczacıbaşı-Schwarzkopf kuaför salonlarında uygulanan BlondMe’nin eşsiz ürün gamında altı renk, iki baz krem ile 40’tan fazla sarı ton arasından kişiye en uygun sarı ton sunuluyor. BlondMe’nin gelişmiş açma ve nötralizasyon performansı ile saçları sekiz tona kadar açmak mümkün.
Navigasyon
kullanmadım ama bu kadar bilgi buldum
[ımg]http://www.hairshop24.com/images/product_images/popup_images/2692_0.jpg[/ımg]
akıllı sarışın olmanın yolu: Blondme
uzun süre kalıcı, parlak sarı saçlar. Avrupa’da sarışın kadın oranı %30, türkiye’de ise bu oran çok daha fazladır. Kuaför salonların cirosunun %60’ı sarışınlardan gelmektedir. Kadınlar, uygun sarışın tonunu ve bunun uzun süre kalıcı ve parlak olmasını istiyor. Akıllı sarışın olmanın yolu blondme, sarışın kadının tüm ihtiyaçlarını anlayan ve karşılayan açıcı, renklendirme ve bakım ürünleriyle, sarının bir saç renginden çok daha fazlası olduğunu anlayan bir markadır.
Bir schwarzkopf ürünü olan üstün sarı saç teknolojisi blondme, 40’tan fazla sarı ton yakalamanıza ve 8 tona kadar açma gücüne sahiptir. Içerdiği özel ton canlandırıcılar ve arındırıcı detoks maddeleriyle mükemmel renk dayanıklılığı sağlar. özel prism shine teknolojisiyle saçlarda göz alıcı parlaklık sağlıyor. Premium performance lightener açıcı saçı 8 tona kadar açıyor. Nötralizasyon etkisi yüksektir. Balsam blond developer saçta nem dengesini sağlar.
Blondme ile 40 tona kadar farklı sarı tonu yakalamak ve soğuk sarışınlar, nötr sarışınlar ve sıcak sarışınlar elde etmek mümkündür. 6 blondme rengi bulunmaktadır. çelik mavisi sarısı ve buz sarısı (soğuk sarı), kum sarısı ve karamel sarısı (nötr sarı), şeftali sarısı, çilek sarısı (sıcak sarı). üç farklı sarışın türüne göre bakım ürünleri de mevcuttur. üç sarışın tipi için farklı geliştirilmiş ayrı ayrı parlaklık şampuanı, besleyici sprey krem, nem ve parlaklık maskesi sunmaktadır. Blondme, meyve ve çiçek tonları içeren özel parfümüyle bakım deneyimini daha da keyifli hale getirmektedir. Mükemmel sarışınlar yaratmak ve salonunda farklılık sunmak isteyen kuaförler için komple bir çözümdür.
Blondme salon servisinde de yenilikler getirmiştir. Salonda konsültasyon, özellikle sarışınlık söz konusu olduğunda kritik. Araştırmalar, sarışın bayanların %70’i kuaförlerinden saçları ile ilgili tavsiye beklediğini göstermektedir. Blondme, salonlar için eşsiz bir konsültasyon kiti sunuyor. Kişinin göz rengi, doğal saç rengi ve arzu ettiği saç rengi baz alınarak sarışın tipi belirlenir. Buna göre kişinin sarışın tipine uygun blondme bakım ürünü ile makyaj ve kıyafette kullanması gereken renkler konusunda tavsiye veriliyor. ürünler, sadece blondme eğitimi almış olan salonlarda kullanılabiliyor. Blondme ile artık her kuaför mutlu sarışınlar yaratabilecek.
Tanitim yazisidir...
arkadaslar türkiyede schwarzkopf ürününü saç bakım ürünlerinin satıldığı eczanelerde bulabiliyormussunuz yerimseniben
bilgilendirme: Konu bir karismisti ki fadime sagolsun konudisi mesajlari silmek zorunda kaldim fisfisfis
herkese iyi paylasimlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?