Saç Rengi ve Saç Boyama Schwarzkopf BlondMe - Akıllı sarışını deneyen varmıı!!!!!

HONEYBEEE

BALIM
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
99
1
286
İstanbul
kızlar Schwarzkopf BlondMe'yi deneyen varmı? (akıllı sarışın) saçı 9 tona kadar açıyormuşş,herkesinn saç rengine göre değişiyormuş,böyle bir şey deneyen varsa yada duyan,bizimle paylaşırsa sevinirimm..

Schwarzkopf BlondMe'yi yarattı

(1/1)

RoMeO:

Schwarzkopf'un profesyonel saç bakımındaki uzmanlığı, sarışın kadınlar için eksiksiz bir seri olan BlondMe'yi yarattı. BlondMe'nin gelişmiş açma ve nötralizasyon performansı ile saçları sekiz tona kadar açmak mümkün. Ayrıca BlondMe içeriğindeki Prism Shine teknolojisi ile saçlarda göz alıcı parlaklık sağlıyor.

Schwarzkopf sarışın kadınlar için eksiksiz bir seri olan BlondMe’yi öneriyor. Sarışın kadınların tüm ihtiyaçlarına cevap veren ilk ve tek seri olan BlondMe’de, üstün sarı saç teknolojisiyle salondaki uygulama, bakım ürünleriyle evde de destekleniyor. Böylece renk ve göz alıcı parlaklık uzun süre korunuyor. Yalnızca Eczacıbaşı-Schwarzkopf kuaför salonlarında uygulanan BlondMe’nin eşsiz ürün gamında altı renk, iki baz krem ile 40’tan fazla sarı ton arasından kişiye en uygun sarı ton sunuluyor. BlondMe’nin gelişmiş açma ve nötralizasyon performansı ile saçları sekiz tona kadar açmak mümkün.

Navigasyon

kullanmadım ama bu kadar bilgi buldum

teşekkürler elif parmaklarına sağlık

Kolay bulunmayan bir ürün sanırımşutarafagitti bide fiyatı hakkında bir fikrimiz olsa kaydirigubbakcemile5

Akıllı Sarışın Olmanın Yolu: Blondme

Uzun süre kalıcı, parlak sarı saçlar. Avrupa’da sarışın kadın oranı %30, Türkiye’de ise bu oran çok daha fazladır. Kuaför salonların cirosunun %60’ı sarışınlardan gelmektedir. Kadınlar, uygun sarışın tonunu ve bunun uzun süre kalıcı ve parlak olmasını istiyor. Akıllı sarışın olmanın yolu BLONDME, sarışın kadının tüm ihtiyaçlarını anlayan ve karşılayan açıcı, renklendirme ve bakım ürünleriyle, sarının bir saç renginden çok daha fazlası olduğunu anlayan bir markadır.

Bir Schwarzkopf ürünü olan üstün sarı saç teknolojisi BLONDME, 40’tan fazla sarı ton yakalamanıza ve 8 tona kadar açma gücüne sahiptir. İçerdiği özel ton canlandırıcılar ve arındırıcı detoks maddeleriyle mükemmel renk dayanıklılığı sağlar. Özel Prism Shine teknolojisiyle saçlarda göz alıcı parlaklık sağlıyor. Premium Performance Lightener açıcı saçı 8 tona kadar açıyor. Nötralizasyon etkisi yüksektir. Balsam Blond Developer saçta nem dengesini sağlar.

BLONDME ile 40 tona kadar farklı sarı tonu yakalamak ve Soğuk Sarışınlar, Nötr Sarışınlar ve Sıcak Sarışınlar elde etmek mümkündür. 6 Blondme rengi bulunmaktadır. Çelik mavisi sarısı ve buz sarısı (soğuk sarı), kum sarısı ve karamel sarısı (nötr sarı), şeftali sarısı, çilek sarısı (sıcak sarı). Üç farklı sarışın türüne göre bakım ürünleri de mevcuttur. Üç sarışın tipi için farklı geliştirilmiş ayrı ayrı parlaklık şampuanı, besleyici sprey krem, nem ve parlaklık maskesi sunmaktadır. Blondme, meyve ve çiçek tonları içeren özel parfümüyle bakım deneyimini daha da keyifli hale getirmektedir. Mükemmel sarışınlar yaratmak ve salonunda farklılık sunmak isteyen kuaförler için komple bir çözümdür.

Blondme salon servisinde de yenilikler getirmiştir. Salonda konsültasyon, özellikle sarışınlık söz konusu olduğunda kritik. Araştırmalar, sarışın bayanların %70’i kuaförlerinden saçları ile ilgili tavsiye beklediğini göstermektedir. Blondme, salonlar için eşsiz bir konsültasyon kiti sunuyor. Kişinin göz rengi, doğal saç rengi ve arzu ettiği saç rengi baz alınarak sarışın tipi belirlenir. Buna göre kişinin sarışın tipine uygun Blondme bakım ürünü ile makyaj ve kıyafette kullanması gereken renkler konusunda tavsiye veriliyor. Ürünler, sadece Blondme eğitimi almış olan salonlarda kullanılabiliyor. Blondme ile artık her kuaför mutlu sarışınlar yaratabilecek.
Tanitim yazisidir...

Arkadaslar Türkiyede Schwarzkopf ürününü saç bakım ürünlerinin satıldığı eczanelerde bulabiliyormussunuz yerimseniben

Bilgilendirme: Konu bir karismisti ki fadime sagolsun konudisi mesajlari silmek zorunda kaldim fisfisfis
Herkese iyi paylasimlar diliyorum

Her zaman sarışın olmak istediniz ama bir türlü cesaret edemediniz. BlondMe ile tam da size yakışan sarı tonu yakalamanız tahmininizden de kolay. BlondMe'nin benzersiz salon servisi sayesinde ten renginize ve göz renginize en uygun göz kamaştırıcı sarı saçlara kolayca ulaşabilirsiniz. Ustün sarı saç teknolojisi ile salondaki uygulama BlondMe Parlaklık Şampuanı, Besleyici Krem/Sprey Krem ve Nem/Parlaklık Maskesi ile evde de desteklenir. anlıcağınız kızlar sarışın olmanın yolu kuaförden geçiyor.kızlarrr

aklınca reklam mı yapıyosun... Sil üyeliğimi paylaşım sitesi değilse yazmam bende bişi.... Sil mesajımıda üyeliğimide...

ya deneyn varmı hangi kuaför yapıo bunu ilk kez istenilen sarı elde edilcek denior benim hiç tutmadı bugüne kadar

Ben bu ürünü Kullandim...

Özel kuaförlerde satiliyor...

Gel gelelim etkisine ...
Kesinlikle birdaha denemeyecegim ürünlerin listesinde en üste yer aliyor...

Kuaförün dedigini , ayrica üzerindede yaziyordu , aynisini uyguladim, ve saclarim eridi, evet eridi kötükedihüso

Yikarken saclarim ellerimde kaldi, bilemiyorum belki benim saclarimla ilgili birseydir ama dendigi gibi uyguladim...

Ayrica kafamada tokata vardi, komple saclarimi yapmadim allahtan ayirmak icin toka takmistim, o bile eridi neredeyse...

klava:

aman yarabbiiiiiiiiii... ama reklamında hiç yıpratmadan felan dıyodu? bıde bunun güneşte sıkılanı var guneş deydikçe doğal şekılde açılıomuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…