Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba memnun kalmanıza sevindim şikayetvar.da okuduğum kadarıyla bu boya sarı renk de başarılı değil yani örneğin saçı 8-9 tonlarında olup bu boyanın 8 yada 9 numarasıyla boyayanlar hiç memnun kalmamış saçlarının sarıdan kahverengiye döndüğünü üstelik kızıl parlamalar verdiğini yazmışlar.O yüzden koyu ton isteyenler boyasın.Ben cesaret edemedim iyiki de etmemişim saçımı loreal ecxellence 9 numara ile boyuyorum kutuya yakın renk oluyor bunla boyasaydım demek koyu kahve olcaktım Kimisi de sertleştirdiğini boyadıktan sonra çok dökülme olduğunu yazmış her saça iyi gelmiyor demek.Merhaba; internetteki tüm olumsuz yorumlara rağmen ; kahve-kızıl olan saçlarıma; 7 nosunu alıp boyadım.
Boyama sonucu yorumlarım şöyle;
1.kesinlikle kötü bir boya kokusu olmuyor
2.saçları yumuşacık yapıyor ve asla sertleştirmiyor
3. beyazlarım çok yok , aralarda tek tük var ama yine de diğer boyalara nispeten tamamen bu beyazları kapatıp , 15.yıkamadan sonra bile hala tek bir beyaz belirmedi,yani boya akmadı, kapatıcılığı çok güzel
4. 7 tonlarında değil de sanki 4-5 nolu boyalarla boyamışım gibi evet olması gerekenden daha koyu bir ton oldu ve ben zaten bunu istiyordum... Boya hakkındaki yorumlarda SARI renk ile boyayanların bile saçlarının koyu kahve olduğunu okudum, ben sarıya boyamadığım için birşey diyemiyorum
5. saçlarım ne kadar kaliteli boyalarla boyasam da, hep matlaşıyordu, bu boya ile pırıl pırıl, kaygan harika saçlarım oldu inanamadım.
7 nolu boyasından kısacası ben çok çok memnun kaldım... ama saçlarımı yine kızıl kahveye ya da daha açık bir sarıya dönüdrmek istesem sonuç hüsran mı olur bilemiyorum. Ama koyu tonlarda istiyorsanız, bence bu boya çok başarılı.