- 18 Aralık 2016
- 14
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Odyologadayi
-
eğer maddi olarak yeterli görmedilerse yapabiliyorlar
ordan biriyle evlenip dönmezsin diye korkuyorlarmış
Bankada fazlasiyla param var ogrenciyim de ama vize evraklarini teslim ederken ucak biletimi almamislardi gereksiz belge diye. Sonuc olarak da geri donecegime inanmadilar. Acaba itiraz dilekcesine ucak biletimi koysammi ise yarar mi
Yaaa bunu duydugum iyi oldu tek umudum itiraz hakkim cunku artik daha fazla para vermek istemiyorummutlaka geri dönüş biletini koyun itiraz edin. bir arkadaş reddedildi o da öğrenci. itiraz etti aldı. Fransa
Isvece gidecektim orda teyzem var davetiyede gonderdiler bankadada fazlasiyla param var ama cevap olarak "cok gencsiniz aileniz yok cocugunuz yok dolayisiyla sizi turkiyeye baglayacak neden yok bankada mal varliginiz yok seyahatinizi dogru düzgün planlamamissiniz acele karar vermissiniz. Isvecte gocmen olarak kalacaginizi dusundugumuz icin kabul edilmediniz" asagi yukari bunlar yazilmis. Ucak biletimi taaa 4 ay oncesinden almistim dönüş günüm saatine kadar belliydi ama belgeler arasinda olmadigi icinmi acaba planlamamissiniz demisler. Birde ogrenciyim yani nasil evli olayim hic bir ogrenciyimi kabul etmiyorlar sankiHangi ülkeye gideceksiniz
Size açıklama olarak ne sundular red cevabı
Hangi ülke? Cok zor alindigini özellikle susira biliyorum.Yaaa bunu duydugum iyi oldu tek umudum itiraz hakkim cunku artik daha fazla para vermek istemiyorumsimdi ogrenci belgemi daha oncesinden vermistim banka hesap cuzdanimida koymustum onlari yeniden ekleyip ucak biletinide koyup dilekce yazsam ise yararmi birde uzun bir surecmi bu benim gitmeme 1 ay kaldi
valla para yetmiyor.
benim de ailemin durumu ortadan biraz iyidir, ev tapularının 1-2 tanesini götürmüştüm, ailemde herkesin maaşı var öğrenciyken ben de sorun yaşamıştım ama direkt itiraz etmediler bana, yanlış vize verdiler falan özellikle yapıyorlarmış.
ama mesela bi arkadaşım ailesine ait abartmıyorum 30-40 tane tapu götürmüştü ona baya uzun süre multiple giriş hakkı vermişlerdi.
öyle bankada para falan çok enterese etmiyor adamları yani.
bir de hangi konsolosluk reddetti? daha kolay vize veren konsolosluklara danışın, eskiden italya falan çok rahattı, şimdi nasıldır bilmiyorum.
IsvecHangi ülke? Cok zor alindigini özellikle susira biliyorum.
Aslinda ilk giris nebilim ispanya yapsan ordan gecemyiormusun isvece? Bilmiyorumki nasil oluyor. Ben Almanyadayim buraya vize cok zor
Hangi ulkeden alacaksan ilk giris ülken orasi olmaliymis ve en uzun süre o aldigin ulkede bulunman gerekiyormuş yani 2 gun ispanyada 30 gun isvecte olmuyormus oyle duydum yaniAslinda ilk giris nebilim ispanya yapsan ordan gecemyiormusun isvece? Bilmiyorumki nasil oluyor. Ben Almanyadayim buraya vize cok zor
Yaaa bunu duydugum iyi oldu tek umudum itiraz hakkim cunku artik daha fazla para vermek istemiyorumsimdi ogrenci belgemi daha oncesinden vermistim banka hesap cuzdanimida koymustum onlari yeniden ekleyip ucak biletinide koyup dilekce yazsam ise yararmi birde uzun bir surecmi bu benim gitmeme 1 ay kaldi
Isvece gidecektim orda teyzem var davetiyede gonderdiler bankadada fazlasiyla param var ama cevap olarak "cok gencsiniz aileniz yok cocugunuz yok dolayisiyla sizi turkiyeye baglayacak neden yok bankada mal varliginiz yok seyahatinizi dogru düzgün planlamamissiniz acele karar vermissiniz. Isvecte gocmen olarak kalacaginizi dusundugumuz icin kabul edilmediniz" asagi yukari bunlar yazilmis. Ucak biletimi taaa 4 ay oncesinden almistim dönüş günüm saatine kadar belliydi ama belgeler arasinda olmadigi icinmi acaba planlamamissiniz demisler. Birde ogrenciyim yani nasil evli olayim hic bir ogrenciyimi kabul etmiyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?