Schengen ile ilgili

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
771
53
Selam kızlar bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi diye size sormak istedim
Almanya için schengen alsak Almanya gittiktan sonra başka ülkeye geçiş hakkımız var diye biliyorum peki başka ülkeye gittikten sonra çıkış yaparken tekrar Almanya’ya mı dönmemiz lazım çıkış yapmak için ? Yoksa gittiğimiz diğer ülkeden çıkış yapabilir miyiz?

Biz hep Yunan dan alıyoruz
Önce oraya giriş çıkış yapıyoruz

Galiba bunu önemsiyolar
Siz araştırdınız mı Almanya nın vize verme sürelerini işlemlerini filan

Biz hep Yunan dan alıyoruz
Önce oraya giriş çıkış yapıyoruz

Galiba bunu önemsiyolar
Siz araştırdınız mı Almanya nın vize verme sürelerini işlemlerini filan
Yunanistandan alıp başka ülkeye geçtiniz mi çıkışı Yunan’dan mı yaptınız yine geri dönüp ?

Yunanistandan alıp başka ülkeye geçtiniz mi çıkışı Yunan’dan mı yaptınız yine geri dönüp ?
Hayır onu yapmadık
Önce yunana girip çıkış yaptık
Sonra başka ülkelere gittik
Almanya dan sonra gideceğiniz ülke uzak mı tekrar dönme ihtimali zor mu

Yani bazı ülkeler dert etmiyor ama bazılarının da hoşuna gitmiyormuş bu durum

Parise geçmeyi istiyoruz trenle 4 saatmiş

Bu eskiden hiç sorun olmuyordu. Şimdi sorun olduğuna dair 1-2 şey okudum.

Eskiden mesela vizeyi fransadan alırdık, ama almanyaya iner, hollandadan geri dönerdik, soran olunca da almanyada 2, fransada 4, hollandada 1 gün kaldık o yüzden vize fransadan derdik, hiç sorun olmazdı. Ben yıllar önce dediğiniz gibi çok giriş çıkış yaptım ama yakın zamamda bir yerde okudum tekrar vize alırken sormuşlar neden çıkışınız başka bir ülkeden diye.

eğer vize başvurrusunda bulunduğunuz tatil için planlıyorsanız tatil planında diğer ülkeye geçeceğinizi bildirmeniz ve belgelemeniz gerekiyor. dolayısıyla çıkışı başka ülkeden yapacaksanız o ülkeden çıkış yaptığınızı gösteren uçak biletinizi de sunmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…