schafer marka olan o.Ben de beğeniyorum ama schaferın porseleni iyi değil diye çekiniyorum biraz. kullananda yok çevremde
Zevk meselesi bunlar..sen burda sordun ama kafan daha cok karisir.herkesin tavsiyesi farkli olacaktir mesela ben ikisinide begenmedim cok soguk modeller oysa cok daha guzel carpici şık modeller var ikisi arasinda bir tercihim olsaydi emsani tercih ederdim benim icin daha albenili duruyor 45 kb lik olan
yerinde olsam cok da pahalı cok da kalıtelı olmayan bir takım alırım. kullanırım kullanırım değişirim..
ben öyle yapcam..
Tamam shafer onu begendim bende bir tavsiyede bulunmak isterim sana birazdan45 kb olan schafer. günlük olarak ta kullanacağım için çok klasik çok süslü bir model olmasın dedim. En sade bunlar geldi.Kütahya porselenin var düz porselen desen falan yok ama onlar da restoran tabağı gibi. Tavsiye verecek olan da olur belki.
Genelde magazalarda fiyatlar daha yuksek oluyor.benimde kenarlari yaldizli takimim var ve hic solma olmuyor ustelik kutahyanin.bence desenli modellerde daha cok solma durumu oluyor.Buna benzer beyaz bir model kütahya porselenin mağazasında görmüştüm. Sade şık bir model. ama kadın yaldızlı olanları makinede yıkamayı önermiyoruz dedi. Ben günlük kullanacağım takımı elde mi yıkayayım dedim. Bu arada mağazada daha pahalıydı :)
schafer marka olan o.Ben de beğeniyorum ama schaferın porseleni iyi değil diye çekiniyorum biraz. kullananda yok çevremde
Ben kullanıyorum memnunum, bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Kaç senedir kullanıyorsunuz
açıkcası senesi dolmadı henüz, 6-7 aydır