Mutfak Dekorasyonu Schafer yemek takımı

Cookiebox

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
78
56
Merhaba kızlar, Schafer shf5039 modeli yemek takımını beğeniyorum.Mağazada yoktu bu model yakından inceleyemedim ama internetten gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti. Schafer hakkında olumlu yorum da çok olumsuz da. Kafam karıştı. Kenarlarında siyah şeritler var boyası ne kadar iyi bilemedim.misafire ayrı günlük ayrı takım kullanmayacağım çok gelen gidenimiz de olmuyor zaten. Tek takımı sürekli kullanacağım. Fikir verecek olan var mı? Bir de emsan moon rapsodi platin hoşuma gidiyor. Ne tavsiye edersiniz?

Eklentiler

• 273382558_0.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 181
  • 279628158_0.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 325
schafer marka olan o.Ben de beğeniyorum ama schaferın porseleni iyi değil diye çekiniyorum biraz. kullananda yok çevremde

Zevk meselesi bunlar..sen burda sordun ama kafan daha cok karisir.herkesin tavsiyesi farkli olacaktir mesela ben ikisinide begenmedim cok soguk modeller oysa cok daha guzel carpici şık modeller var ikisi arasinda bir tercihim olsaydi emsani tercih ederdim benim icin daha albenili duruyor 45 kb lik olan

schafer marka olan o.Ben de beğeniyorum ama schaferın porseleni iyi değil diye çekiniyorum biraz. kullananda yok çevremde

yerinde olsam cok da pahalı cok da kalıtelı olmayan bir takım alırım. kullanırım kullanırım değişirim..
ben öyle yapcam..

45 kb olan schafer. günlük olarak ta kullanacağım için çok klasik çok süslü bir model olmasın dedim. En sade bunlar geldi.Kütahya porselenin var düz porselen desen falan yok ama onlar da restoran tabağı gibi. Tavsiye verecek olan da olur belki.

Tamam shafer onu begendim bende bir tavsiyede bulunmak isterim sana birazdan

Bu kutahya porselen hem sade kendiliginden desenli bir model fiyatida 578tl.bu arada ne kadar pahalanmis onceden bu fiyatlara cok guzel modeller olurdu kriz heryeri herseyi etkilemis.
C Cookiebox

Eklentiler

• IMG_20170511_151308.JPG
    105,5 KB · Görüntüleme: 143
Buna benzer beyaz bir model kütahya porselenin mağazasında görmüştüm. Sade şık bir model. ama kadın yaldızlı olanları makinede yıkamayı önermiyoruz dedi. Ben günlük kullanacağım takımı elde mi yıkayayım dedim. Bu arada mağazada daha pahalıydı :)

Genelde magazalarda fiyatlar daha yuksek oluyor.benimde kenarlari yaldizli takimim var ve hic solma olmuyor ustelik kutahyanin.bence desenli modellerde daha cok solma durumu oluyor.

Hangi model senin ki bakayım ona da..Satış yapan kadın söyledi makinede yıkamaya uygun değil diye.Hatta kendisi de düz bir takım almış sırf sorun yaşamamak için.Platin yaldızlı sade takımlar da vardı yoksa ama vazgeçtim o öyle söyleyince

açıkcası senesi dolmadı henüz, 6-7 aydır

Genelde takımlar misafir için ve günlük olarak alınıyo. Ben şimdi misafir için alınan tarz birşeyi günlük olarak kullanacağım için desen konusunda endişeliyim. 1 ayda desen gitti diyen bile var misafire kullanmasına rağmen. Kayınvalidemin 40 yıllık çay takımı var hem desenli hem yaldızlı öylece duruyor vallahi. Artık gönül rahatlığıyla alabileceğimiz kalitede olmuyor galiba porselenler

benim yemek takımım da shafer kare bone serisi. herkes yok yaldızı çıkar eder vs diyo ama kimseye inanma sapa sağlam duruyo makinede de çok yer kaplamıyor . hemde garantisi var baktın makinede çizildi yada gitti rengi değiştirme imkanın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…