Merhaba kızlar, Schafer shf5039 modeli yemek takımını beğeniyorum.Mağazada yoktu bu model yakından inceleyemedim ama internetten gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti. Schafer hakkında olumlu yorum da çok olumsuz da. Kafam karıştı. Kenarlarında siyah şeritler var boyası ne kadar iyi bilemedim.misafire ayrı günlük ayrı takım kullanmayacağım çok gelen gidenimiz de olmuyor zaten. Tek takımı sürekli kullanacağım. Fikir verecek olan var mı? Bir de emsan moon rapsodi platin hoşuma gidiyor. Ne tavsiye edersiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Dekorasyonu Schafer yemek takımı
- Konu Sahibi Cookiebox
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çeyiz emsan schafer yemek takımı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
Zevk meselesi bunlar..sen burda sordun ama kafan daha cok karisir.herkesin tavsiyesi farkli olacaktir mesela ben ikisinide begenmedim cok soguk modeller oysa cok daha guzel carpici şık modeller var ikisi arasinda bir tercihim olsaydi emsani tercih ederdim benim icin daha albenili duruyor 45 kb lik olan
- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
schafer marka olan o.Ben de beğeniyorum ama schaferın porseleni iyi değil diye çekiniyorum biraz. kullananda yok çevremde
yerinde olsam cok da pahalı cok da kalıtelı olmayan bir takım alırım. kullanırım kullanırım değişirim..
ben öyle yapcam..
Zevk meselesi bunlar..sen burda sordun ama kafan daha cok karisir.herkesin tavsiyesi farkli olacaktir mesela ben ikisinide begenmedim cok soguk modeller oysa cok daha guzel carpici şık modeller var ikisi arasinda bir tercihim olsaydi emsani tercih ederdim benim icin daha albenili duruyor 45 kb lik olan
45 kb olan schafer. günlük olarak ta kullanacağım için çok klasik çok süslü bir model olmasın dedim. En sade bunlar geldi.Kütahya porselenin var düz porselen desen falan yok ama onlar da restoran tabağı gibi. Tavsiye verecek olan da olur belki.
yerinde olsam cok da pahalı cok da kalıtelı olmayan bir takım alırım. kullanırım kullanırım değişirim..
ben öyle yapcam..
bu ikisinin fiyatı 600-700 arası. çok pahalı değiller ama yine de alırken çok düşünüyor insan
- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
Tamam shafer onu begendim bende bir tavsiyede bulunmak isterim sana birazdan45 kb olan schafer. günlük olarak ta kullanacağım için çok klasik çok süslü bir model olmasın dedim. En sade bunlar geldi.Kütahya porselenin var düz porselen desen falan yok ama onlar da restoran tabağı gibi. Tavsiye verecek olan da olur belki.
- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
Genelde magazalarda fiyatlar daha yuksek oluyor.benimde kenarlari yaldizli takimim var ve hic solma olmuyor ustelik kutahyanin.bence desenli modellerde daha cok solma durumu oluyor.Buna benzer beyaz bir model kütahya porselenin mağazasında görmüştüm. Sade şık bir model. ama kadın yaldızlı olanları makinede yıkamayı önermiyoruz dedi. Ben günlük kullanacağım takımı elde mi yıkayayım dedim. Bu arada mağazada daha pahalıydı :)
- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
schafer marka olan o.Ben de beğeniyorum ama schaferın porseleni iyi değil diye çekiniyorum biraz. kullananda yok çevremde
Ben kullanıyorum memnunum, bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Ben kullanıyorum memnunum, bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Kaç senedir kullanıyorsunuz
- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
Kaç senedir kullanıyorsunuz
açıkcası senesi dolmadı henüz, 6-7 aydır
açıkcası senesi dolmadı henüz, 6-7 aydır
Genelde takımlar misafir için ve günlük olarak alınıyo. Ben şimdi misafir için alınan tarz birşeyi günlük olarak kullanacağım için desen konusunda endişeliyim. 1 ayda desen gitti diyen bile var misafire kullanmasına rağmen. Kayınvalidemin 40 yıllık çay takımı var hem desenli hem yaldızlı öylece duruyor vallahi. Artık gönül rahatlığıyla alabileceğimiz kalitede olmuyor galiba porselenler
- 8 Haziran 2017
- 417
- 811
- 103