kızlar ben çok araştırdım dermapen ,dermoroller altın iğne ve scarlet aynı şey sadece en son sisitem scarlet ve her yerde yaygın değil araştırmam sonucu alsanakta kent hastanesinde çalışan uzman doktor arzu hanımın muayenesine gittim .ihtiyacın yok dedi ama bende gözenek açıklığı ve sivilce izlerim vardı bebek gibi olsun istedim bb krem sürmek istemiyorum bu arada 30 yaşındayım alerjimde var ama hiç sorun olmadı,neyse benim acı eşiğim düşüktürönce krem sürdüler ,inanılmaz acıyor ama dayanıyorsun güzellik uğruna 25 bin tane delik açtı bana bildiğin kevgir ama merak etmeyin belli olmuyor tabiki sonra dedikki hazır delinmişken prp atalım daha etkili olsun zaten prp için birdaha bu acıyı çekemem hazır delinmişken kanımı aldı prp yi ayrıştırdılar ve sürüdler .ve fiyatı güzellik merkezleriyle aynı yani sonuçta ben doktora yaptırdım bu işi zilyon kere yapmış bütün izmirin sükse hanımlarının gittiği biryer scarlet& prp birlikte olursa 1250 tl verdim normalde sadece prpr 750 tl.bana uygun geldi fiyat.mevsim önemli değilbu arada bittikten sonra yüzün kıpkırmızı tabi eve gittim asla su değmeyecek sabah kalktım gayet işe gittim güneş kremimi sürüphatta dün oldu bütün bunlar.tavsiyem her yerde yaptırmayın hele prp yi hastane dışında yaptırmayın ayrıştıran makine her yerde yok çünk