scarlett yaptiran var mi?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
38
yuzumde yag dokusu eksikligi var.estetik doktorum scarkett yaptir yonlendireyim toparlar dedi.dolguyu onermedi orada durmaz dedi.yaptiran var mi?memnun musunuz?o kadar parayi cope atmak istemiyurm

merhaba ben ilk seansımı yaptırdım 1 ay sonra 2. seansım var. ilk izlenimlerime göre başarılı yani cildi kesinlikle toparladığını düşünüyorum ki öncesinde 5 seans dermapen yaptırıp bir faydasını görmemiş biri olarak. ve kesinlikle her yıl düzenli devam edeceğim bir işlem. tabi beklentiniz nedir çok yüksek bir beklentiniz varsa karşılar mı bunu bilemiyorum şuan için

kızlar ben çok araştırdım dermapen ,dermoroller altın iğne ve scarlet aynı şey sadece en son sisitem scarlet ve her yerde yaygın değil araştırmam sonucu alsanakta kent hastanesinde çalışan uzman doktor arzu hanımın muayenesine gittim .ihtiyacın yok dedi ama bende gözenek açıklığı ve sivilce izlerim vardı bebek gibi olsun istedim bb krem sürmek istemiyorum bu arada 30 yaşındayım alerjimde var ama hiç sorun olmadı,neyse benim acı eşiğim düşüktürönce krem sürdüler ,inanılmaz acıyor ama dayanıyorsun güzellik uğruna 25 bin tane delik açtı bana bildiğin kevgir ama merak etmeyin belli olmuyor tabiki sonra dedikki hazır delinmişken prp atalım daha etkili olsun zaten prp için birdaha bu acıyı çekemem hazır delinmişken kanımı aldı prp yi ayrıştırdılar ve sürüdler .ve fiyatı güzellik merkezleriyle aynı yani sonuçta ben doktora yaptırdım bu işi zilyon kere yapmış bütün izmirin sükse hanımlarının gittiği biryer scarlet& prp birlikte olursa 1250 tl verdim normalde sadece prpr 750 tl.bana uygun geldi fiyat.mevsim önemli değilbu arada bittikten sonra yüzün kıpkırmızı tabi eve gittim asla su değmeyecek sabah kalktım gayet işe gittim güneş kremimi sürüphatta dün oldu bütün bunlar.tavsiyem her yerde yaptırmayın hele prp yi hastane dışında yaptırmayın ayrıştıran makine her yerde yok çünk

kızlar ben çok araştırdım dermapen ,dermoroller altın iğne ve scarlet aynı şey sadece en son sisitem scarlet ve her yerde yaygın değil araştırmam sonucu alsanakta kent hastanesinde çalışan uzman doktor arzu hanımın muayenesine gittim .ihtiyacın yok dedi ama bende gözenek açıklığı ve sivilce izlerim vardı bebek gibi olsun istedim bb krem sürmek istemiyorum bu arada 30 yaşındayım alerjimde var ama hiç sorun olmadı,neyse benim acı eşiğim düşüktürönce krem sürdüler ,inanılmaz acıyor ama dayanıyorsun güzellik uğruna 25 bin tane delik açtı bana bildiğin kevgir ama merak etmeyin belli olmuyor tabiki sonra dedikki hazır delinmişken prp atalım daha etkili olsun zaten prp için birdaha bu acıyı çekemem hazır delinmişken kanımı aldı prp yi ayrıştırdılar ve sürüdler .ve fiyatı güzellik merkezleriyle aynı yani sonuçta ben doktora yaptırdım bu işi zilyon kere yapmış bütün izmirin sükse hanımlarının gittiği biryer scarlet& prp birlikte olursa 1250 tl verdim normalde sadece prpr 750 tl.bana uygun geldi fiyat.mevsim önemli değilbu arada bittikten sonra yüzün kıpkırmızı tabi eve gittim asla su değmeyecek sabah kalktım gayet işe gittim güneş kremimi sürüphatta dün oldu bütün bunlar.tavsiyem her yerde yaptırmayın hele prp yi hastane dışında yaptırmayın ayrıştıran makine her yerde yok çünk
*****merhabalar; benim de yıllardır dokturum sevgili Arzu hanım ve müthiş bir doktor kendisi... ben de Scarlett yaptıracağım ancak ağrı acı eşiğim benim de çoook düşük.. acıya dayanabilir miyim? çok mu acıyor? ve yüzdeki kırmızılık çok mu kötü oluyor ilk etapta ve ne zaman eski rengine dönüyor? yani cumartesi yaptırsam mesela, pazartesi işe gidebilir miyim? ve tabii en kritik sorum: gerçekten yüz elastikiyeti anlamında, sıkılaşması anlamında işe yarıyor mu? çok teşekkürler :))

Uyuşturuluyor hissedilmiyor zaten 1 defa başlanınca uyuşuyor yüz korkmayın sakın basit bi işlem kızarıklık 1 gün ben cumartesi yaptırıp hep pazartesi işe gidiyorum hiçbirşey kalmıyor radyofrekansda yüz toparlanması için öneririm yüzünüzün gerildiğini hissediyorsunuz dönüşümlü hepsini yaptırabilirsiniz prp hastane ortamında doktor tarafından yapılmasına önem gösterin fiyatlar esnek araştırıp bulabilirsiniz

X