Scarlett Johansson

işte benim kadınım

bayılıyorum bu kadına, hastasıyım.

Boyu kısa olan kadınların vucutları daha orantılı ve duzgun oluyor.burcu gunese benzetıyorum bu kızı.

Son düzenleme:
boyu kısa bacakları falan çok kısa 1.60 falan sanırım boyu .güzel kadın tabi ama boydan kaybetmiş

bu dudakları çok kaba buluyorum ben yüzündede yalnızca burun estetiğini ve yüz yuvarlağını beğeniyorum fizik olarak çok kaba büyük göğüsleri çok severim fakat bu kadında aşırı kaba duruyor büyük göğüs ne kadar zayıflasada tipinde bir irilik var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekici albenisi yüksek bir kadın. Fakat güzel değil. Çünkü gülüşünü beğenmiyorum garip oluyor sanki. :\ Ama normal durduğunda harika dudakları.
Fiziği ise, zayıf ama kıvrımlı olduğunda ilgimi çekiyor. Kilon olduğunda kıvrım olmasından doğal bişey yok.:)
Bu kadında sevdim dolgunlugu. Gerçekten kadın gibi kadın. Beğendim genel olarak hoşuma gitti.

Kıvrımlı, kum saati vb. yakıştırmaların yapıldığı vücutlara kilolu olmalarından ötürü öyle demeyiz, göğüs ve kalça dolgun, beli ince olması gerekiyor bunun zayıflıkla ya da kilolu olmakla alakası yok direkt vücut yapısı ile alakalı bir durum... Scarlett'e yorum yapacak olursam bende vücut hatlarını beğenirim, seksi kadınlardan lakin bana da yüzü pek güzel gelmez...

Zaten yazımda açıkladım. Zayıf ama kıvrımlı olmak bence daha dikkat çekici. Ve daha ender bulunuyor. Kalçası veya gögüsü düz oluyor zayıfların çoğunun. Ama kilolu veya balık etlilerde illaki gögüs veya kalça oluyor. Düz olma olasılıkları yok. Ve çoğuda kıvrımlıdır. Ama güzel ama çirkin. Kastettiğim bu.

Son düzenleme:

Çok kilolu olup göğüsü az olan var yine aynı şekilde kilo alınca bel oyuntusu yok olan bu vücudun yapısı ile alakalı olmayınca olmuyor, kilo alınca illa göğüse ve kalçaya gitmiyor ki sadece göbekten alanlar var ya da sadece kalçadan, kıvrımlı bir vücuda sahip olmak zor...:)

Hiç beğenmediğim bir kadın olsa da şu fotoğraflar dikkatimi çekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bi kadın ya fotolar için teşekkürler :)

Ben kıvrımlıyım ama işe yaramıyor çünkü istediğim zayıflıkta değilim 40 bedenim. Her yerden şişiyorum Scarlett Johansson'da her yerden şişen bir kadın bence ve aşırı zayıflık yakışmaz bu kadına. Kilo alınca bel oyuntusu çok yok olmaz öyle yandan simitler çıkar birde üstüne. Şu yaz okulum bitsin 24 saat girip denize zayıflamazsam

Neyse konumuz bu değil Scarlett'in oyunculuğunuda kendisinide çok beğenirim. Çok samimi ve sempatik bir kadın gibi geliyor bana.
Ayrıca çoğu saç rengi yakışıyor bu nadirdir.

Normalde sarışın ve renkli gözlüleri beğenmem pek. Tek beğendiğim sarışın diyebilirim Scarlett'e :)

kendisine koca bir maşallah diyorum yani .. kadın güzel kardeşim laf yok .. ben seviyorum böle büyük dudak büyük göğüslü kadınları ... kadın dediğin böle olcak ya . belki kendimde biraz böleyim diyedir bilmem ama ... . ayrıca yüzüde çok güzel melek gibi ...

eskiden hi beğenmzdim bu kadını artık zevklerim daha olgun ve oturmuş olduğundan sanırım fikrim değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…