Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekici albenisi yüksek bir kadın. Fakat güzel değil. Çünkü gülüşünü beğenmiyorum garip oluyor sanki. :\ Ama normal durduğunda harika dudakları.
Fiziği ise, zayıf ama kıvrımlı olduğunda ilgimi çekiyor. Kilon olduğunda kıvrım olmasından doğal bişey yok.:)
Bu kadında sevdim dolgunlugu. Gerçekten kadın gibi kadın. Beğendim genel olarak hoşuma gitti.
Zaten yazımda açıkladım. Zayıf ama kıvrımlı olmak bence daha dikkat çekici. Ve daha ender bulunuyor. Kalçası veya gögüsü düz oluyor zayıfların çoğunun. Ama kilolu veya balık etlilerde illaki gögüs veya kalça oluyor. Düz olma olasılıkları yok. Ve çoğuda kıvrımlıdır. Ama güzel ama çirkin. Kastettiğim bu.Kıvrımlı, kum saati vb. yakıştırmaların yapıldığı vücutlara kilolu olmalarından ötürü öyle demeyiz, göğüs ve kalça dolgun, beli ince olması gerekiyor bunun zayıflıkla ya da kilolu olmakla alakası yok direkt vücut yapısı ile alakalı bir durum... Scarlett'e yorum yapacak olursam bende vücut hatlarını beğenirim, seksi kadınlardan lakin bana da yüzü pek güzel gelmez...
Zaten yazımda açıkladım. Zayıf ama kıvrımlı olmak bence daha dikkat çekici. Ve daha ender bulunuyor. Kalçası veya gögüsü düz oluyor zayıfların çoğunun. Ama kilolu veya balık etlilerde illaki gögüs veya kalça oluyor. Düz olma olasılıkları yok. Ve çoğuda kıvrımlıdır. Ama güzel ama çirkin. Kastettiğim bu.
Çok kilolu olup göğüsü az olan var yine aynı şekilde kilo alınca bel oyuntusu yok olan bu vücudun yapısı ile alakalı olmayınca olmuyor, kilo alınca illa göğüse ve kalçaya gitmiyor ki sadece göbekten alanlar var ya da sadece kalçadan, kıvrımlı bir vücuda sahip olmak zor...:)