- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 34
Bende düşünüyorum arkadaşımda çok güzel sonuçlar aldı nereye gidiyorsunuz siz?Altın iğne; İlk seansım güzel geçti,cildim hassas değilmiş yanma hissi ve görüntüsü 40-50 dakika sonra yoktu. 2. gün gözle görülmeyen pütürlük ve soyulmalar başladı. Kir gibi yüzeydeki deriyi parmak içimle biraz ovaladım ve daha parlak bir görüntü oluştu sanki. İlk katman gitti yani Dr. Sordum peeling yada kese mi yapsam diye. Aslında hiç dokunmamam gerekiyormuş. Bepantol sürmemi önerdi. 2. Sean 15 gün sonra. Umutluyummm
Bende düşünüyorum arkadaşımda çok güzel sonuçlar aldı nereye gidiyorsunuz siz?
inş paaranızı harcamamışınızdır. bir işe yaramıyor.Merhaba Dr.un önersine uyarak altıniğne yaptırmaya karar verdim. Sanırım makinanın markası Vivace.Gidince tekrar bakarım.
Cildin yenilenecek, sarı görüntüsü gidecek ve sıkılaşacak dedi.
Olabilecek olumsuzluklardan korkmakla beraber, yaş itibari ile bişeyler yapma ihtiyacı duyuyorum. İlk seans çarşamba. Umarım iyi geçer, sonuçları paylaşırım.
Merhaba, ben de yaptırmayı düşünüyorum. Genel olarak memnun kaldınız mı, tekrar yaptırır mısınız?Birkaç kişi cildimin daha parlak olduğunu söyledi. 2. Seansı da yaptırsım. 2. Gün hafiften toz gibi soyuluyor. Ben gidişten memnunum.
Decaar yosun peeling dimi?3 senas yaptırdım ben. Cildi toparlıyor mutlaka iyi geliyor. Ama şahsen yaptırdığım onca işlemden sonra en etkilisi decaar adlı bi işlem oldu Daha önce hiç duymadım ama gittğim yere güvendim. Ve iyi ki diyorum. Bugün 3 seansım olacak. Sanırım 2 seans daha alıcam.
Yosun peeling mi yaptırdınız bende yaptırdım bir seans daha fazla lekeler oldu alttaki lekeleri küstü diyorlar devam edeceğiz 4seans öneriyoruz diyorlar sizde böyle bir problem olmusmuydumanikkk 6 seans yaptırdım 2 yıl içinde. şuan çok memnunum peeling işleminden. dilerim size de şifa olsun. sevgiler.
Peki tek seansmi yaptırdınız 2. Seansı yaptırdınız mı