Sayın Öğretmenlerim bakabilir misiniz 😊

Eğer gerçekten mesleğine aşık biri ise o ne der bu n der diye düşünmez sadece sınıfa derse odaklanır. Hem zaten en mükemmel insan dahi olsa görünüş veya duruşta, öğretmenler odası kaynar kazan gibi şahsen ben o odayı hiç kullanmam sürekli çocuklarla beraberim arkadaşa önerim takmasın kimseyi

ben ortaokulda lisedeyken hiç öğretmenlerin kilosuna bakmadim..
bi öğretmenim vardi acayip kiloluydu..ama içten canayakın meslegini çok severek yapan öğretmendi.. çok tatlı güleryüzlüydü...anindan genç yaşta hayata veda etti .Allah rahmet eylesin. çok üzülmüşüm.. vefat ettiğinde ben ünvye başlamişim..
engelli öğrenci varsa mutlaka öne tutulmalı.. o önemli..
ben işitme engelliyim öğretmenlerimin hiç biri öne tutmadi. bi kaç tane öğretmen iyiydi onlar sayesinde derslerim pekiyiydi... :)
öğretmenimize başarılar dilerim umarim herşey gönlünce olsun.:)

Şimdiye çoktan alışmıştır ögretmen arkadaşımız.Ben de 6 yıl bekledikten sonra atanmıştim hem de aileme çok düşkün biri olarak 18 saat mesafede bir yerde göreve başladım.insan her şeye alışıyor.Şimdi 4.yılındayim zaman da öyle çabuk geçiyorki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…