G gulay_gulay Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 3.308 5.526 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Kazen #21 Truman Show .!.: Devlet Bahçeli'nin olduğu MHP'den hayır gelmez. Sezgin Tanrıkulu gibi isimleri içinde barındıran CHP de beni üzüyor, umut göremiyorum. Kandırılanlarla zaten işim olmaz, belki oy kullanırsam İyi Partiyi düşünebilirim. Yine de bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... MilLet Tarllalı pardon Devlet Bahçeli kadrolu muhalefet lideridir. Adam kadrolu işini bırakıp da neden gitsin. Sen kadrolu işini bırakırmısın?
Truman Show .!.: Devlet Bahçeli'nin olduğu MHP'den hayır gelmez. Sezgin Tanrıkulu gibi isimleri içinde barındıran CHP de beni üzüyor, umut göremiyorum. Kandırılanlarla zaten işim olmaz, belki oy kullanırsam İyi Partiyi düşünebilirim. Yine de bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... MilLet Tarllalı pardon Devlet Bahçeli kadrolu muhalefet lideridir. Adam kadrolu işini bırakıp da neden gitsin. Sen kadrolu işini bırakırmısın?
Truman Show Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ocak 2016 5.413 21.799 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Kazen #23 gulay_gulay .!.: MilLet Tarllalı pardon Devlet Bahçeli kadrolu muhalefet lideridir. Adam kadrolu işini bırakıp da neden gitsin. Sen kadrolu işini bırakırmısın? Genişletmek için tıkla... o da haklı naparsın
gulay_gulay .!.: MilLet Tarllalı pardon Devlet Bahçeli kadrolu muhalefet lideridir. Adam kadrolu işini bırakıp da neden gitsin. Sen kadrolu işini bırakırmısın? Genişletmek için tıkla... o da haklı naparsın
Saraylim Vazgec gonul.. Vazgec sesini duyan yok Kayıtlı Üye 21 Ocak 2012 6.954 19.360 10 Kasım 2017 Konu Sahibi Kazen #24 Turkiyenin civisi cikmis, referandum ile bir de tepesine tuy dikilmis. Bundan sonra secim dostlar alisveriste gorsun diye.. Kendinizi kandirmayin.
Turkiyenin civisi cikmis, referandum ile bir de tepesine tuy dikilmis. Bundan sonra secim dostlar alisveriste gorsun diye.. Kendinizi kandirmayin.
Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 4.519 4.897 11 Kasım 2017 Konu Sahibi Kazen #25 Kesinlikle veririm.
evlaefe Guru Pro Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2013 9.605 12.975 11 Kasım 2017 Konu Sahibi Kazen #26 Hayirrrrr oyuncaklarla isimiz olmaz
Saraylim Vazgec gonul.. Vazgec sesini duyan yok Kayıtlı Üye 21 Ocak 2012 6.954 19.360 12 Kasım 2017 Konu Sahibi Kazen #27 evlaefe .!.: Hayirrrrr oyuncaklarla isimiz olmaz Genişletmek için tıkla... Dogru, o is size kalmaz. Lideriniz yeterince kukla oynatiyor zaten.
evlaefe .!.: Hayirrrrr oyuncaklarla isimiz olmaz Genişletmek için tıkla... Dogru, o is size kalmaz. Lideriniz yeterince kukla oynatiyor zaten.
Seraa0606 Güzeldim ben o yazlar kadar zamanında... Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2015 4.919 6.182 16 Kasım 2017 Konu Sahibi Kazen #28 Köprüden önceki son çıkış. Kendine çok sempati duymasamda güçlü muhalefet için oy vereceğim.