- 17 Mayıs 2011
- 362
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yaşındayım.kendimi bildim bileli bir iş yaparken ortamdaki nesneleri sayıyorum.hemde defalarca.taki başım zonkluyana kadar.gördüğüm fayansları sayıyoru.plakaları okuyorum.gördüğüm tabelaları okuyorum.televizyon izlerken ekranın kenarında bulunan yazıları defalarca okuyorum.halının desenlerini sayıyorum.buna engel olamıyorum.iş verimimi düşürüyor.dikkat eksikliği yapıyor.baş ağrısı yapıyor.lütfen bir fikir verin.
değerli piskoloğumuzdanda yardım bekliyorum.
çözüm bulamazsam doktora gidecem.
Fayansları saymak değilde. Ben fayansların çizgilerine basmadan yürümeye çalışırım. Daima ortalarına basarak yani. Ya da yola yürüyorsam kafamda takıntı yaptığım çizgilerin yaprakların vs gibi şeylere basmadan yürümeye çalışıyorum. Ayrıca plakaları okuyup ezberleme gibi bi takıntım da var. Gördüğüm hiç bi şeyi unutmuyorum. Ben sağlıkcıyım ve öğretmenimiz bu konu hakkında '' Şizofreni Belirtileri '' arasında bu gibi şeylerin bulunduğunu söyledi! Amannn ALLAH'ım korusun. :84: O kadar ileri gidicek bi rahatsızlık gibi gözükmüyor aslında. Fakat doktora gitmekte fayda var tabiki.
aynen bnde de var bu ne yapsam engel olamıyorum.kendi kendime karar veriyorum bi daha yapmıcam die sona yapmazsam rahat edemiorum kötü birşey olcakmış gibi hissediyorum bide psikoloji okuyorum haa benim durumum daha vahim
arkadaşlar tesadüfen okudum bu konuyu ama bende bunların hepsi var =)
ama hiç şikayet etmedim rahatsız etmedi beni.
rakamları birbirinden çıkarmaya bayılırım plakaları birbirinden çıkarırım 4 haneliyse ilk ikiyi son iikiden üç haneliyse hepsini birbirinden çıkartırım.
ve aradaki fark 5 ten küçükse acaip mutlu olurumm
haa bide mali müşavirim yani devamlı rakamlarla uğraşıyorum
işten eve gelene kadadr sürekli rakam sayıklarım
birbirinden çıkarırım falan
ayy bende mi hastayım şimdi korktummm
teşekkür ederim canım ya valla rahatlattın beni
yani hiç kafama takmam ben rahatsız olmuyorum ben bunları yapmaktan
yani öyle çok fazla değil kendi kanımca =)
ama saol canım aydınlattıgın için çok teşekkürr ederimmm