- 31 Mayıs 2012
- 476
- 1
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #1.941
aman hiçde sevmiyorum ben.. mıy,mıy işte.. kıskanç, alıngan, romantizm bekleyen biriyim işte..[/QUOTE
ne güzel işte ben de öyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman hiçde sevmiyorum ben.. mıy,mıy işte.. kıskanç, alıngan, romantizm bekleyen biriyim işte..[/QUOTE
ne güzel işte ben de öyleyim
ya kızlar benimde gitmem gerekiyor kocişimin uykusu gelmiş uyuyalım diyor...
sizz istediğiniz gibi takılabilirsiniz.. topik size emanet.. iyi geceler hepinize,
hepinizi kocaman öptm
bisidicem kaldık baş başa
sende gıttın sandım kızz ee anlatbakalım naparsın nerden geldın nereye gıdersın ne yersın ne içerrsin anlat
sende gıttın sandım kızz ee anlatbakalım naparsın nerden geldın nereye gıdersın ne yersın ne içerrsin anlat
yok kız gider miyim bi iyi geceler bile demeden ben üni öğrencisiyim işte yazın tatil yapar kışın ders çalışırım ayrana bayılırım yemeklerden de adana kebap favorim ya sen
ne güzlyaa öğrencı olmak hangı bölümdesın ya benım eşimde çok ayran içer her akşam bı koca sürahı içer temin kave yapayım dedım bana ayran yap dedıyaa
en sağlıklısı işte selülit de yapmıyor dost ayrana bayılırım denemediyseniz deneyin derim mimarlık okuyorum tatlım öğrencilik güzel de derdi de çok yahu ev arkadaşım bu sene çok çektirdi eşek
bi bardak da ben koyam bari ayran soğuk soğuk iyi gider
ay boşversene en azından kaynanan yok inşallah daa iyibirini bulursun çekme kurtul ondan
bende kola koyayım barı kız ayran içilirmiya durup durukene
attım gitti zaten yazın hemen buldım yenilerini.benim kaynanam da var sayılır 2.5 yıllık bi ilişkim var. en başta aramız çok iyiydi müstakbel kaynanamla çok severdik birbirimizi sonra olaylar oldu şimdi hiç konuşmuyoruz