- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #1.861
ay kızlar inanmıyorum benım gördumu sızde gördunuzmu bana bi kalpçik daa vermişler oleyyyy
evet canım gördüm hayırlı olsun tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar inanmıyorum benım gördumu sızde gördunuzmu bana bi kalpçik daa vermişler oleyyyy
tşkrler.. bölümün güzel allah kolaylık versin tatlım..
etmezmiyim canım resimlerime bak silecem albüm yaptım
canım sen de çok erken evlenmişsin ne kadar oluyor ki hoşbuldum
gelebek bana da dün verdiler bir çiçek daha bakıp bakıp aa menekşe olmuşum dedim
sağol canım hepimize kolaylık versin ilk defa bu kadar 20 21 22 23 lü yaşlarla bir arada oluyorum:119:
sağol canım hepimize kolaylık versin ilk defa bu kadar 20 21 22 23 lü yaşlarla bir arada oluyorum:119:
canım sen de çok erken evlenmişsin ne kadar oluyor ki hoşbuldum
gelebek bana da dün verdiler bir kalp daha bakıp bakıp aa menekşe olmuşum dedim
hayırlı olsun canım ozaman..
be 20 yaşında evlendim
yaş sınırı sıraya binmiş gelebek 21 esra 22 bende 23 bişidicem 26 mıydın canım sen
yaş sınırı sıraya binmiş gelebek 21 esra 22 bende 23 bişidicem 26 mıydın canım sen
teşekkürler canım beni nasıl tanımlayabilirsin resmimden kişiliğimi anlayabilirmisin yaniii
cnm maşallah mutluluğunuz katlanarak çoğalsın inşallah çok güzel bi ailesınız
amin...
dilerim bundan sonra hep takılırsın
cnm 28 yasındayım 9 yıllık evlıyım 5 aylık bi kuzum var yarışmaya burdan katılıyorum
cnm 28 yasındayım 9 yıllık evlıyım 5 aylık bi kuzum var yarışmaya burdan katılıyorum
21 yaşındayım ablam beee bi abla lazım zati bizegelebek kaç yasındasın ben ayıptır sölemesı 28 yasındayım bu ufaklıkların ablası hatta teyzesı sayılırım neolur 28 e yakın bı yaşta ol :18::18::18::18::18::18:
teşekkürler canım sende sessiz bir melek gibi ama hırçınlğı kalbindeevvet canım modern, iyi niyetli ve zeki biri olarak tanımlarım seni,..
ewt cnm çok tatlı oldu sıpaayerim ben onu bayramda aldığın cicileri giydirdinmi canım?
21 yaşındayım ablam beee bi abla lazım zati bize