- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #1.801
bende memnun oldum siteye yeni üye oldum aşk acısı yaşarken oyalanmak için nette gezerken fark ettim siteyi ben şanlıurfalıyım sen nerelisin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koyuyorum bak canım silerim çünkü tekrar
bende memnun oldum siteye yeni üye oldum aşk acısı yaşarken oyalanmak için nette gezerken fark ettim siteyi ben şanlıurfalıyım sen nerelisin canım
saçma sapan bir neden den dolayı bir ay önce ayrıldık bir aydır görüşmüyoruz ve düzelmezde zaten çnk bitirdimi bitiren biri şimdi canım yanıyor bir an önce geçsin istiyorum
öyle tabi ama işte insan ister istemez üzülüyor kasımda nişanlanıyorduk güya gel görki şimdi nasıl sen neler yapıyorsun kendinden bahsedermisin
mrb hoşgeldin canım
nbr ?
ne güzel ne okuyorsun bende öğrenciyim ziraat müh. son sınıf öğrencisiyim
hoşbuldum tatlım topik topik geziyorum senden nbr ilk defa gördüm sanırım seni:26:
seninde az kalmış hayırlıssı ile biter inş
üzülme canım millet alengirli konuları seviyor ondan açsan bi çeyiz yardım topiği eski sevgili kaynana görümce topiği patlar gider
kimsenin uğramadığı topic 182 sayfa olmuş canım insaf et neden istemiyormuş çalışmanı :26: