- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #8.161
selam kzlar bnde geldim npynz :)
mrb. canım hoşgeldinn
canım benımmm kusmeee bosalttım dun ıstedgın kadar msj atabılırsın artıkın
hah şöle tertemiz napıyon kuzum nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kzlar bnde geldim npynz :)
canım benımmm kusmeee bosalttım dun ıstedgın kadar msj atabılırsın artıkın
Karnım agrıyo belım agrıyo hava bozuk ıcım sıkılıyo evde yatmak ıstıyorum bıde sevgılım olsa fena olmazdı hanı =)))mrb. canım hoşgeldinn
hah şöle tertemiz napıyon kuzum nasılsın
Karnım agrıyo belım agrıyo hava bozuk ıcım sıkılıyo evde yatmak ıstıyorum bıde sevgılım olsa fena olmazdı hanı =)))
senmısın nasılsın dıe soran al ıste butun dertlerı sıraladım hahahhahaha
Şu an yok cnm olunca soylerım lafımı olurbaşka istediğinde varmı kuzu lüx otomobil, işinin patronu teknede kıvanç tatlıtuğ'la 5-10 tur yeterki iste, çekinme lütfenn
Sen nasılsın balım neler yapıyorsun kayıt olmaya gıttın mı ?
Şu an yok cnm olunca soylerım lafımı olur
Sarduşummmm ben geldim ama fazla kalamycammm İşler iyi canım ya çalışıyoruz öyle bi sıkıntı yok elhamdüllilah sen nasılsın
canım benim hoşgeldinn çok sevindim ii gitmesine allah daim etsin inş..
bende iyim canım çok şüükür herzamanki gibi
çıkıcanmı hemencikk kıss
Aminnn Canım iş yerinde giremiyorum pek Şimdi kimse yok namaza gittiler, durumdan istifade girdim yani. Birazdan çıkarım ama bi 30dk kadar falan burdayım çene çalabiliriz
hımm anladım kuzum, tabi sıkıntı olur fazla girme yakalanırsınn
eee bebiş falan yokmu kıss ?
gerçi sen önce kariyer yapıcan demii
Bebiş şüpheli canım yaa :26: Ya bugün adet olcam, eğer olmazsam da %70 hamileyim diyorum. Dünden beri deli gibi belim ağrıyor, o ağrıya göre çoktan olmalıydım ama hala gelmedi bişey :44: Hem çok istiyorum, hem de biraz erteleyeyim diyorum. Eğer adet olursam biraz koruncam bikaç ay kadar.
hımm hadi hayırlısı olsun bakalım bacişkomm, belkide gebesindir, herşeyin hayırlısını iste bakalım,
ama fazlada erteleme, yaşın kaçtıki senin kuzumm :26:
iyi ozaman daha genceciksin, hayırlısı olsun kuzumm
kızlar benim çıkmam gerekiyor, özge sende kaçtın elime geçiririm ben senii
siz yazın dökün içinizi ben işlerimi bitirip gelince cvp yazarım..
çok öptüm nicim kendine dikkat et görüşürüz..
Amin canım Rabbim hepimize hayırlısını versin. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah Rabbim öyle büyük ki kudretine ne aklımız yeter ne de ufkumuz...
aminn kuzum bu güzel duana canı gönülden aminn.. tüm isteyenlere inşş
gel gene, çok öptm canım görüşürüz