- 16 Haziran 2012
- 796
- 8
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #7.901
Allah bozmasın.Tez zamanda birleştirsin Allah ım siziben bu arada kendimi tanıtmadım unutmuşum :)
gülsemin ankara sincanda yaşıyorum 22 yaşındayım
(sözlümle çooooook mutluyum)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bozmasın.Tez zamanda birleştirsin Allah ım siziben bu arada kendimi tanıtmadım unutmuşum :)
Memnun oldum.Benmim isim belli yaş 28.3 yasında oğlum var
Allah bozmasın.Tez zamanda birleştirsin Allah ım sizi
artık döndüysen sıkntı yok :))
canım cok memnun oldum tanıstıgıma ben kacıyorum tekrar görüşmek üzere bu arada cok memnun oldum sohbetinden iyi geceler
merhaba valla çok hoş buldum
AAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN :) 7 yıldır berabrz evlenmemze sanırım bi yıl daha var
Anam dedim ya benim koca hastanede babasının yanında.Dün akşam da geldim yoktu kimse.
ben bu arada kendimi tanıtmadım unutmuşum :)
meraba kızlar size bişey sormak istiyorum daha doğrusu fikriinizi almak istiyorum nike ın yeni topuklu ayakkabıları nasıl sizce dar kot ve gömlekle nasıl olurlar ben çok beğendim ama abes mi diye alıp almayacağıma karar veremedim :S 20 yaşındayım aslında yasımada uygun gibi
http://www.topuklu.org/wp-content/uploads/2012/07/nike-topuklu-ayakkabi.jpg için Google Görsel Sonuçları
Nike Topuklu Spor Ayakkabı Modelleri Ve Fiyatları 2013 Nike Topuklu Ayakkabi Modelleri
Ben geldim hepinize selaam sarduşum nasılsınn :)
Olsun canım 22 yazmıtın yazını değil mi?
İyi iyi zor ama 1 sene cabuk geçer.Geç olsun güç olmasın
memnun oldum canım...bende 27 yasındayım evliyim cocugum yok.... kpss öğretmenliğe calısıyorum
allah analı babalı buyutsun oglunu canım
aaa ben doğduğumda orada oturuyormuşuz biz sincan'da hatırlamasam da öyle
Bende yeni gelenlerle tanısmak isterimm Antalya'da yaşıyorum 19 yaşındayım hemşireyim yaklaşık 3 senelik mutlu bir birlikteliğim var
hoşgeldin matildam iyim sen nasılsın ?
22 yasındym canım uzun yıllardır beraberiz birlikte büyük seneye düşünüyoruz artık evlenmeyi ama kader ne olur hiç bilemeyiz
evet canım yaşımız yakın ? evlimisin ?
Az önce kötüydüm hemen sevdicekle konustum sesini duydum iyi oldum kuzum
Kaynıyor bugün buralar