- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #2.181
belli olmaz canım ya sen bismillah de yinede hayırlısı e hayırlı işler o zaman sana kurtuluş yok gibi ha
hayırlısı bana dua edin emi
evet kızdı şimdide küsmüş gibi yapıyor alla,alla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli olmaz canım ya sen bismillah de yinede hayırlısı e hayırlı işler o zaman sana kurtuluş yok gibi ha
kimin düğününe bakıyorsun tatlım:44:
hoşbuldum seni ilk kez bişiderken gördüm bugün
sağol cnm iyim senle yenı tanışıyoruz demii
iyi uyumalar canım hayırdır sen neden kocanı çağırcan sendemi bize yigen yapacan yahu:26::26::26:
bilmem ki nasıl kurtarsak
aaaa siz ikinizde ank buluşsanıza kızlar ben olsam çoktan buluşmuştum benim burdan tlfn görüştüğm bir sürü ark izmire yerleşince evime gelcekler bende izmire gidince gidicem onlara inş
evet tatlım ben Ebru
tanışalım
neden olmasın 3 tane oğlumuz olsun istıyoruz
iyim tatlım sen nasılsın neler yapıyosun bakimm..
hayırlısı bana dua edin emi
evet kızdı şimdide küsmüş gibi yapıyor alla,alla
aamanın kızlar ya herkesin kocası evde herkes bbe yapıyor kıskandım ben benim kocam spora gidiverdi ya gelincede uyur hemen umut yok yani
cnm ben 28 yasındayım bursadayım göçmenım 9 yıllık evlıyım şu avatardakıde benim pamuş oğlum
cnm ben 28 yasındayım bursadayım göçmenım 9 yıllık evlıyım şu avatardakıde benim pamuş oğlum
ewt cnmya onun hali falan kalmaz yollama spora evde yapsın sporunu
bakın bakında ilham gelsın kızzebru kaldır kız şu bizim sıpayı avatardan nazar değcek oğlana be kızlar kapcak sora oğlunu
izmir bırakılırmıya olsun insan nerde doyuyorsa orası allah geçim versın cnmAllah bağışlasın tatlım bende 26 yaşındayım yarından sonra 3 ay olucak evleneli aslen aydınlıyım izmire gelin gittim eşimin işi gereği samsuna yerleştik 10 gün önce avatardakide benim
kızlar siz takılın kendi topiğinizmiş gibi.. ben kaçıyorum..
hepinizi kocaman öptm iyi geceler....
kızlar siz takılın kendi topiğinizmiş gibi.. ben kaçıyorum..
hepinizi kocaman öptm iyi geceler....
aramız baya uzak canım ya 1 satti fian geçer yetişemem şimdi gitsemde ben gidene kadar iş işten geçer
kısmet biggün buluşuruz belki
bakın bakında ilham gelsın kızz
izmir bırakılırmıya olsun insan nerde doyuyorsa orası allah geçim versın cnm
kolay gelsın
bakın bakında ilham gelsın kızz
izmir bırakılırmıya olsun insan nerde doyuyorsa orası allah geçim versın cnm
kolay gelsın
iyiyim tatlım aynı işte hala evden çıkmadım delircem yakında
kız adam cidden takmış sana kafayı bu akşam git bari yazıktır içiver çaaay ne çayıysa artık bu vakitte
ewt cnmya onun hali falan kalmaz yollama spora evde yapsın sporunu