Evet canimin ici gercek hayatimdada böyleyim.zamaninda cok ezilenleri gördüm yasadim vs vs ve hic tahammülüm yok baskalarini elestiren bayanlara.düzgünce paylasim yapmak baska seyyy bide insanin damarina damarina sirf sinirini baskalarinda bosaltmak bambaska sey.o butonu bilmiyordum ögrenmis oldum tesekkürler arkadaslar saglikli bi nesil icin lütfen vijdanli evlatlar yetisdirelimki bizim nesillerimizede destek verecek yavrularimiz olsun.bu dünyada adam gibi yasamak herkez istiyor ama bazen nefs midir seytanmidir bilemem bi yerde ayagimiz ya kayiyor yada oyuna gelip kaydiriyoruz.olan biz bayanlara oluyor rabbim bizi duygusal yaratmis herseye aglayabiliyor,üzülebiliyoruz malesef ve en yüce görevi vermis bize anneligi.bizden 100 kisi olsa bu sitede veya etrafimuzda kimin kiza kime kacmis kim kimle yakalanmis aaaa ne ayip vs gibi seyler duymuycaz.lütfen elestiri yapalim ama aci bi sekilde yaraya tuz basarak degil saygilar.....KabaKız gerçek hayatta damı böylesin.?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saygisizlari atin
- Konu Sahibi kabakiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Valla her şey iyi hoş da ben bu sitede hakaret edenlere, bakın açık açık hakaret edenlere yönetimin adam gibi bir yaptırımı olmadığını düşünüyorum. Sert bir yorumu KİB yapınca anında ceza veriyorlar ama karşıdakinin şahsına ağzına geleni söyleyene bişey yaptıkları yok. Saygısızları atmıyorlar, tutmaya devam ediyorlar. İstediğin kadar KİB'e bas, bişey yapılmıyor yani. Tahrik de olsa kimse kimseye hakaret edemez kardeşim. Ben yönetimin bu konuda hassas davranmasını rica ediyorum, her türlü hakarete en az 3 gün ceza verilmeli. Banlanma cezası. Ceza sistemi de adaletli değil ya neyse. Hakaret edene gereğini yapsınlar o da yeter. Benim düşüncem böyle.
Eğer edilen HAKARET, biraz sert (hakaretsiz, sadece eleştirel bakış açısıyla yazılmış) bir yoruma karşılık bile olsa yönetim o hakaretin hakedildiğini düşünüyor ki bu çok çirkin bence. Burası bir forum, herkes aynı kafada olmak zorunda değil. Beğenmediğin yoruma cevap vereceksen diyebileceğin şey en fazla "seni ilgilendirmez" olur, hakaret ya da küfür değil. Baktın yorum hoşuna gitmedi, küfür etmek yerine KİB'le, belki gereği yapılır. Birisi eleştirmiş, demek ki başka işi gücü yok ki eleştirmiş; ne küfür etmiş ne de saygısızlık. O da o kafada belki, neyse ne. Konuyu açan adam kalkıp hakaret edip bi dolu şey yazıyor ve o eleştiren üye ceza alıyor, hakaret edene ses yok. Belki uyarı verirler ama uyarıyla olacak iş değil bence o. Ya da o sert yoruma da ceza verilsin ama lütfen şu hakaretlere de ceza verilsin bi zahmet. Benim önerim en az 3 gün uzaklaştırma.
Eğer edilen HAKARET, biraz sert (hakaretsiz, sadece eleştirel bakış açısıyla yazılmış) bir yoruma karşılık bile olsa yönetim o hakaretin hakedildiğini düşünüyor ki bu çok çirkin bence. Burası bir forum, herkes aynı kafada olmak zorunda değil. Beğenmediğin yoruma cevap vereceksen diyebileceğin şey en fazla "seni ilgilendirmez" olur, hakaret ya da küfür değil. Baktın yorum hoşuna gitmedi, küfür etmek yerine KİB'le, belki gereği yapılır. Birisi eleştirmiş, demek ki başka işi gücü yok ki eleştirmiş; ne küfür etmiş ne de saygısızlık. O da o kafada belki, neyse ne. Konuyu açan adam kalkıp hakaret edip bi dolu şey yazıyor ve o eleştiren üye ceza alıyor, hakaret edene ses yok. Belki uyarı verirler ama uyarıyla olacak iş değil bence o. Ya da o sert yoruma da ceza verilsin ama lütfen şu hakaretlere de ceza verilsin bi zahmet. Benim önerim en az 3 gün uzaklaştırma.
Son düzenleme:
hayır sadece oda degıl
hanımın tekı bana satasıyor
muhattap olmak ıstemıyorum dıyorum ban yıyorum
sebep polımıge gırmısım
halbukı ortalıkta ne kufurler var
sonra kısı bana yıne satasıyor
yıne kıblıyorum
fayda yok
neymıs zaten bı gun banlanmıs
bandan kıbden anlamamıskı hemen yıne devam etmıs satasmaya en azından uyarılsın
msj yazdım hassasıyet ıstedım ama yok
bazen kısıye gore davrandıklarını dusunuyorum ne yalan soylıyım
sahsen su ana kadar K Kazen ve O okypete yı cok sevdım
ılgılıler hemen cevap verıyorlar ve adiller
sebep polımıge gırmısım
yıne kıblıyorum
fayda yok
Her yorumun sol alt kısmında K.İ.B. ( Kötü İçerik Bildirimi) butonu vardır, ona basar bildirirseniz yöneticiler ilgilenir, ki küfür, argo kelimeler, hakaret, polemik, reklam, erkek üye vb yasaktır ve yasaklara uymayanlar mutlaka ceza alır.
Okuduğunuz konu ne idi bilmiyorum ama orda saygısız bulduğunuz yorumlar bildirilmişse ceza almıştır.
Küfür dışındaki yorumlar sansürlenmediğinden ve hangi yorum ceza almış sizler göremediğinizden uyarı almamış diye düşünebilirsiniz.
her kib ıse yaramıyor malesef sorun cozmuyor
- 12 Temmuz 2006
- 56.081
- 215.617
- 1.223
- 52
hayır sadece oda degıl
sebep polımıge gırmısım
yıne kıblıyorum
fayda yok
Polemiğe girmişseniz evet sizde banlanırsınız.her kib ıse yaramıyor malesef sorun cozmuyor
Ayrıca şikayet ettiğiniz kişi zaten banlanmıştı, siz banlandığı yorumu tekrar tekrar bildirdiniz.
Üyeler banlandıkları yazıdan yeniden banlanamazlar.
Banı kalktıktan sonra devam etmişse gereken yapılır ama şikayet ettiğiniz topiği ve üyeyi hatırlıyorum, banınız kalkınca sizde üyeye yazmaya devam ettiniz.
Burası bir forum, burda site kuralları geçerlidir, site kurallarına göre işlem yapılır.
Adalet değil kurallar uygulanıyor mu uygulanmıyor mu ona bakmalısınız ki, üye banlandı mı? Banlandı.
- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Aynen... Konu hakkında yorum yapıyorsun, hanımefendi senin yorumunu beğenmiyor diye alıntı yapıyor seni başlıyor eleştirmeye... Yav beğenmediysen oku geç, ben öyle yapıyorum şahsen... Geçen böyle yaptı bana biri dedimki benden sana ekmek çıkmaz kardeşim başka kapıya... Yediremedi kendisine iyice köpürdü cvp yazdı, inan oralı bile olmadım... Maalesef var böyle tipler... Sen tartışmak istemiyorsun ama ille de gelip salça oluyorlar...Aynen! Saygısızlar atılsın bir de lafı bilmem neresinden anlayıpta gelip durduk yere sataşan tiplere de ceza verilsin ya! Daha az önce boyle bi tip gelip bana sataştı, k.i.b. lediğim halde dikkata fazla alınmadı, yaptığı yanına kar kaldı terbiyesiz şeyin! O kadar sinirliyim ki daha fazla yazmamak için kendimi zor tutuyorum! İlk defa birini k.i.b. ledim ben burda..
Polemiğe girmişseniz evet sizde banlanırsınız.
Ayrıca şikayet ettiğiniz kişi zaten banlanmıştı, siz banlandığı yorumu tekrar tekrar bildirdiniz.
Üyeler banlandıkları yazıdan yeniden banlanamazlar.
Banı kalktıktan sonra devam etmişse gereken yapılır ama şikayet ettiğiniz topiği ve üyeyi hatırlıyorum, banınız kalkınca sizde üyeye yazmaya devam ettiniz.
Burası bir forum, burda site kuralları geçerlidir, site kurallarına göre işlem yapılır.
Adalet değil kurallar uygulanıyor mu uygulanmıyor mu ona bakmalısınız ki, üye banlandı mı? Banlandı.
ıste edıtor hanım ısrarla bahsettıgım buydu
tekrar sıkayet ettıgım konu banlandıgı konudan bambaskaydı benı baska konuda arayıp bulup tacız etmıstı
banlandıkdan sonra baska bı hata yaptı yanı
yanı banlandıgı konu uzerıne tekrar kıblemedım
bende bılıyorum aten banlanmıs oldugu msj ıcın tekrar banlanmaz
ısrarla sıze bunu anlatmak ıstemıstım
hatta sızde o kıbledıgım bambaska konuyuda kapatmıstınız :)
banı acılır acılmaz hemen bana yazdıgı ıcın ona benımle ugrasma takıp etme deyıp kıbledım ve hemen sıze ulastım
hala aynı duzelmedı dıye
kısı bana satassın bana hakaret etsın ben sesımı cıkarmıyım cok haklısınız
kısı bana yazdıkca ben yazarım ılk adımı hep ben beklerım hıcbızaman durduk yere kımseye satasmadım bu zamana kadar
neyse saglık olsun.
suan sızlede polımıge gırmıs oldum :)
Aynen... Konu hakkında yorum yapıyorsun, hanımefendi senin yorumunu beğenmiyor diye alıntı yapıyor seni başlıyor eleştirmeye... Yav beğenmediysen oku geç, ben öyle yapıyorum şahsen... Geçen böyle yaptı bana biri dedimki benden sana ekmek çıkmaz kardeşim başka kapıya... Yediremedi kendisine iyice köpürdü cvp yazdı, inan oralı bile olmadım... Maalesef var böyle tipler... Sen tartışmak istemiyorsun ama ille de gelip salça oluyorlar...
hatırlıyorum onu sen haklıydın
benden sana ıs cıkmaz demene ragmen satasmıstı sana
ınsanlar cok tuhaflar
- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Maalesef öyle... o yüzden hiç düşmeyeceksin seviyesine...hatırlıyorum onu sen haklıydın
benden sana ıs cıkmaz demene ragmen satasmıstı sana
ınsanlar cok tuhaflar
- 12 Temmuz 2006
- 56.081
- 215.617
- 1.223
- 52
Kişi yazdığında direkt cevap vermeden Kib'lemeniz gerekiyor, sitenin kuralları Kadınlar Kulübü kurulduğundan beri böyle.ıste edıtor hanım ısrarla bahsettıgım buydu
tekrar sıkayet ettıgım konu banlandıgı konudan bambaskaydı benı baska konuda arayıp bulup tacız etmıstı
banlandıkdan sonra baska bı hata yaptı yanı
yanı banlandıgı konu uzerıne tekrar kıblemedım
bende bılıyorum aten banlanmıs oldugu msj ıcın tekrar banlanmaz
ısrarla sıze bunu anlatmak ıstemıstım
hatta sızde o kıbledıgım bambaska konuyuda kapatmıstınız :)
banı acılır acılmaz hemen bana yazdıgı ıcın ona benımle ugrasma takıp etme deyıp kıbledım ve hemen sıze ulastım
hala aynı duzelmedı dıye
kısı bana satassın bana hakaret etsın ben sesımı cıkarmıyım cok haklısınız
kısı bana yazdıkca ben yazarım ılk adımı hep ben beklerım hıcbızaman durduk yere kımseye satasmadım bu zamana kadar
neyse saglık olsun.
suan sızlede polımıge gırmıs oldum :)
Ama cevap verirseniz o zaman Tartışma çıktığından polemikten ceza alırsınız. Kapattığımı söylediğiniz konu hangisi hatırlamadım ama ya konuyu açan talep etmiştir veya kişisel tartışmalar sebebiyle kapatılmıştır ya da site kurallarına uygun olmadığından.
Bu arada diğer mesajlara da cevap vereyim, burda hakaret eden, küfür eden hatta argo kelimeler yazan kişiler ceza alır ama "Saygısızlık" derseniz saygısızlık herkese göre değişir. Biri "beni alıntılama" "bana yorum yapma" sözlerini saygısızlık olarak görür, bir diğeri "özel hayatım seni ilgilendirmez" sözünü saygısızlık olarak görür.
Üstelik şunu da belirteyim, saygısızları atın dediğinizde diyelim sizin saygısız dediğinizi attık, e ama o da sizi saygısız buluyor, saygısızlık kişiden kişiye değiştiğinden birini attığınızda o da kendince saygısız bulduklarının atılmasını ister. Haddi aşarak yazılmışsa çok çok yapabileceğimiz Üslup cezası uygulamak.
Yani bu saygısızlık mevzunun ucu bucağı olmaz. Ki hergün hakaret denerek Eleştirel mesajlarda bildiriliyor, oysa Bakıyoruz üye hakaret etmemiş, hadi ben hakaret olarak görmedim diyelim o yorumu, Kazen'de bakıp inceliyor, hakaret değilse hakaret cezası veremeyiz.
Ceza sistemi aslında gayet makul durumda şu anda, bir üye hakaret ediyor ve bunu Alışkanlık haline getirip sürekli hakaret etmeye devam ediyorsa zaten aldığı ceza puanları birikiyor ve belli bir seviyeye ulaşınca banlı kalma süresi uzuyor, 1 ay, 3 ay hatta Süresiz banlananlar var.
Burda benle yazışmalarınız polemik değil, siz sorununuzu yazıyorsunuz, bende moderatör olarak mevcut durumu yazıyorum.
Kurallar ve uygulamalardan hoşnut değilseniz önerilerinizi yazarsınız, yöneticiler inceler, makul bulursa uygular
Kişi yazdığında direkt cevap vermeden Kib'lemeniz gerekiyor, sitenin kuralları Kadınlar Kulübü kurulduğundan beri böyle.
Ama cevap verirseniz o zaman Tartışma çıktığından polemikten ceza alırsınız. Kapattığımı söylediğiniz konu hangisi hatırlamadım ama ya konuyu açan talep etmiştir veya kişisel tartışmalar sebebiyle kapatılmıştır ya da site kurallarına uygun olmadığından.
Bu arada diğer mesajlara da cevap vereyim, burda hakaret eden, küfür eden hatta argo kelimeler yazan kişiler ceza alır ama "Saygısızlık" derseniz saygısızlık herkese göre değişir. Biri "beni alıntılama" "bana yorum yapma" sözlerini saygısızlık olarak görür, bir diğeri "özel hayatım seni ilgilendirmez" sözünü saygısızlık olarak görür.
Üstelik şunu da belirteyim, saygısızları atın dediğinizde diyelim sizin saygısız dediğinizi attık, e ama o da sizi saygısız buluyor, saygısızlık kişiden kişiye değiştiğinden birini attığınızda o da kendince saygısız bulduklarının atılmasını ister. Haddi aşarak yazılmışsa çok çok yapabileceğimiz Üslup cezası uygulamak.
Yani bu saygısızlık mevzunun ucu bucağı olmaz. Ki hergün hakaret denerek Eleştirel mesajlarda bildiriliyor, oysa Bakıyoruz üye hakaret etmemiş, hadi ben hakaret olarak görmedim diyelim o yorumu, Kazen'de bakıp inceliyor, hakaret değilse hakaret cezası veremeyiz.
Ceza sistemi aslında gayet makul durumda şu anda, bir üye hakaret ediyor ve bunu Alışkanlık haline getirip sürekli hakaret etmeye devam ediyorsa zaten aldığı ceza puanları birikiyor ve belli bir seviyeye ulaşınca banlı kalma süresi uzuyor, 1 ay, 3 ay hatta Süresiz banlananlar var.
Burda benle yazışmalarınız polemik değil, siz sorununuzu yazıyorsunuz, bende moderatör olarak mevcut durumu yazıyorum.
Kurallar ve uygulamalardan hoşnut değilseniz önerilerinizi yazarsınız, yöneticiler inceler, makul bulursa uygular
pekı hatırlatayım
bızım banlandıgımız konu hymen ıle ılgılı bı konuydu ona lafım yok cunku kadın ahlak dersı vermeye calısınca ustelık dogmamıs cocuguma gelın almaya kadar gelınce carladım bugun olsa yıne aynı seyı yaparım ona lafım yok polımıge gırdım dogru haklı olarak
banı acılır acılmaz '' aldatıldıgımı 2 yıl sonra ogrendım '' gıbı bı konuda yazdıgım yorumu bulup benı alıntılayıp allah senın kocana sabır versın dengesızsın sen dedıgı ıcın bende ona benı rahatsız etmetın bırdaha deyıp anında kıbleyıp hemen sıze ulastım
sızde hemen konuya gırıp ılerde hakaret ıcerıklı yoruma musaıt oldugu ıcın konuyu kapatıyorum hanımlar bırbırınızı takıp etmeyı bırakın dedınız konuyu kapattınız
bende sıze tekrar yazdım hanımlar degıl hanım dıyecektınız heralde cunku takıp eden ben degılım uyarılmasını ıstıyorum dedım
zaten ban yedı dedınız
ısrarla allah kocama sabır versın ne demek dengesız ne demek bunun ustune bırsey yapılmıcakmı kadın pıskopat her yazdıgımı bulup alıntılayacak bellı dedım
sızde bana gormezden gelın dıye ıbare var onu yapınız dedınız
bu acılmıs suan yazdıgım konuyu kısısellestırmek ıstemıyorum suan sırf benım mesajlarımla doluyor ayrıca kapattıgınız veya banladıgınız konuyu sızın daha ıyı hatırlıyor olmanız gerekıyordu sızede bırı allah kocanıza sabır versın dengesızsınız dese sızde sınırlenırsınız ve hakaret ıcerıklı bulursunuz bundan cok emınım banladıgınız mesajlara baktıgımda bunu gorebılıyorum 1 senedır bu sıtedeyım
sonuc: canınız sagolsun ama bıdahakıne sıze ulasmam :) tesekkurler