Hakaret ve küfür dediğiniz Mesajları kib yapın,yönetim gerekli müdahaleyi yapar zaten,yapıyorda.merhaba buraya kadinlarimiz kizlarimiz üye oluyor lakin daha demin bir sürü saygisizca konusmalar ,hakaretler okudum buna nasil izin verirsiniz?neden bi hopp ne oluyo dememissiniz konu belki eskiydi okudugum ama moderatörler ne is icin burda.Ben küfür saygisizlik yapani bu sitede okumak görmek istemiyorum.kac yildir bu sitedeyim bu bi senedir aktifim .ama böyle olmaz lütfen az cok yazilanlari okuyunuz.kiz kürtaj olmak istedigi icin konu acmis kiza demedikleri kalmamis kimse konu acamixcakmi bu sitede hep estetikmi konusulcak hayir tabikide bizler kadiniz bir degil bin derdimiz olabiliyorken neden adam akilli cevap verilmesin .biz bize yardimci olmaliyiz bizden baska biz yokuz daha.lütfen yazilan yorumlara dikat ediniz.saygisizlik yapani affetmeyiniz .moderatörnmü olsam acaba :))))
Her yorumun sol alt kısmında K.İ.B. ( Kötü İçerik Bildirimi) butonu vardır, ona basar bildirirseniz yöneticiler ilgilenir, ki küfür, argo kelimeler, hakaret, polemik, reklam, erkek üye vb yasaktır ve yasaklara uymayanlar mutlaka ceza alır.
Okuduğunuz konu ne idi bilmiyorum ama orda saygısız bulduğunuz yorumlar bildirilmişse ceza almıştır.
Küfür dışındaki yorumlar sansürlenmediğinden ve hangi yorum ceza almış sizler göremediğinizden uyarı almamış diye düşünebilirsiniz.
Konuda mı gördünüz guest üyeliğini sildirmiş demek diye biliyorum.siteye misafir kabul ediliyor mu? bir tane guest gördümde.
yok değil, üyelik iptalinin tarihçesini bilirim ben.Konuda mı gördünüz guest üyeliğini sildirmiş demek diye biliyorum.
Üye erkekmiş Üyeliği iptal olmuş yani.yok değil, üyelik iptalinin tarihçesini bilirim ben.eskiden UI idi, şimdi üzgün yazıyor. şu konuda gördüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...acamadim-modlar-yardimci-olur-musunuz.816333/
tamamda o zaman üzgün yazmaz mı? üyelik iptallerinde üzgün yazıyor ya şimdi.Üye erkekmiş Üyeliği iptal olmuş yani.
Üzgün yazanların bir kısmı banlıdır banları açıldığı zaman tekrar dönerler,yine üye iptalini yapanlarda da üzgün yazıyor onlarda siteye geri dönebilirler istedikleri an üyeliklerini açtırarak,erkek üye olduğu için guest yapmışlardır siteye tekrar giremesin diye.tamamda o zaman üzgün yazmaz mı? üyelik iptallerinde üzgün yazıyor ya şimdi.
Üzgün yazanların bir kısmı banlıdır banları açıldığı zaman tekrar dönerler,yine üye iptalini yapanlarda da üzgün yazıyor onlarda siteye geri dönebilirler istedikleri an üyeliklerini açtırarak,erkek üye olduğu için guest yapmışlardır siteye tekrar giremesin diye.
merhaba buraya kadinlarimiz kizlarimiz üye oluyor lakin daha demin bir sürü saygisizca konusmalar ,hakaretler okudum buna nasil izin verirsiniz?neden bi hopp ne oluyo dememissiniz konu belki eskiydi okudugum ama moderatörler ne is icin burda.Ben küfür saygisizlik yapani bu sitede okumak görmek istemiyorum.kac yildir bu sitedeyim bu bi senedir aktifim .ama böyle olmaz lütfen az cok yazilanlari okuyunuz.kiz kürtaj olmak istedigi icin konu acmis kiza demedikleri kalmamis kimse konu acamixcakmi bu sitede hep estetikmi konusulcak hayir tabikide bizler kadiniz bir degil bin derdimiz olabiliyorken neden adam akilli cevap verilmesin .biz bize yardimci olmaliyiz bizden baska biz yokuz daha.lütfen yazilan yorumlara dikat ediniz.saygisizlik yapani affetmeyiniz .moderatörnmü olsam acaba :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?