saygin mizozkadioglu vajinismus

Mrhb Özge Hanım;ben Dr.Saygın Bey'e vajinismus tedavisi almak için gidiyorum.Ben şuan 3 seansdayım iyiki karşılaşmışım son bir seansım kaldı;ama şuan bile çözdüm heyecanla bekliyorum.Sonucu sizlerle paylaşacam.

Dr Saygin Bey'e vajinismus tedavisi icin gidenler varsa yorumlarinizi bekliyorum.
canım hic vakıt kaybetme ben 3 yılın sonunda bu hastalıgı saygın bey sayesınde yendım. allah ondan bınlercekez razı olsun... hemen basla canım tedavıne emın ol bu muydu vajınusmus dıyeceksın....

Bende yorumlardan sonra cok guven duydum ama psikolojik olarakta kafam o kadar cok yapamicagimi dusunuyor ki yinede korkuyorum ya bosuna o kadar para verirsem diye:( Sen kac seansta kurtuldun , aparatla mi calistirdi eger oyleyse cok zorlandin mi?birde onlara alistiktan sonra gercekten iliskide aci olmuyor mu

Ya insallah Sizde ve Bizim gibi bu durumu cekenlerde en kisa surede kurtulur:( sonucu mutlaka bekliyorum ,insallah guzel haberlerinizi aliriz ,kac gunde 3. Seansa kadar gelebildiniz acaba

post: 38978037, member: 635240"]Mrhb Özge Hanım;ben Dr.Saygın Bey'e vajinismus tedavisi almak için gidiyorum.Ben şuan 3 seansdayım iyiki karşılaşmışım son bir seansım kaldı;ama şuan bile çözdüm heyecanla bekliyorum.Sonucu sizlerle paylaşacam.[/QUOTE]
iSevdiye hanim merhaba,seansiniz bttimi

post: 38978037, member: 635240"]Mrhb Özge Hanım;ben Dr.Saygın Bey'e vajinismus tedavisi almak için gidiyorum.Ben şuan 3 seansdayım iyiki karşılaşmışım son bir seansım kaldı;ama şuan bile çözdüm heyecanla bekliyorum.Sonucu sizlerle paylaşacam.
iSevdiye hanim merhaba,seansiniz bttimi[/QUOTE]

Kizlar bende cozdum bu problemi Allaha sukur ..siz yazmamissiniz ama ben yinede arastiran arkadaslarimiz icin yazmak istedim , sorunumu 1.5 ayda Saygin Bey sayesinde cozdum gidipte basaramayan yoktur eminim herkese tavsiye ediyorum..

Meraba ozge hanim saygin beyde tedavi oldum 1 ay once vajinusmus illetinden kurtuldum hic zaman kaybetmeyin nolur ben 3 senemi bosu boşuna heba etmisim saygin beye gidipte cozemeyen gormedim ben tedavi boyunca okadar insan tanidim hepside cozduler allah saygin beyden razi olsun tam umudumu kaybetmisken tanima fırsatım oldu kendisini

Back