Lazer Epilasyon sayannemis güzellik merkezi hakkında...

UmudumVaR1525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
284
58
Merhaba arkadaşlar, ben sayannemis güzellik merkezi levent şubesinde epilasyon yaptırmak istiyorum. Fiyatı uygun geldiği için ve bana yakınlığından dolayı tercih ettim ama güvenemiyorum. Levent şubesinde epilasyon yaptıranınız var mı? Tecrübe edindiyseniz yada bir yakınınız yaptırmış olabilir. Paylaşırsanız sevinirim.

sayanemis cok iyi bir firma ilgi alaka olarak ben sefaköyde yaptırdım..gayet memnunum erkekler için bile avcılarda naturel diye salon açtılar bu işi gayet iyi yapıyorlar tavsiye ederim.

sayanemis cok iyi bir firma ilgi alaka olarak ben sefaköyde yaptırdım..gayet memnunum erkekler için bile avcılarda naturel diye salon açtılar bu işi gayet iyi yapıyorlar tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden ötürü. Ben çok korkuyordum aslında, çünkü bi tanıdığım yaptırdı ve jilet vurdukları için tüm vücudu siyah tüylerle kaplandı ve geri dönüşü olmadı. Aynı firmadan bahsetmiyorum tabi ama insan tereddüt ediyor ister istemez. Siz lazer epilasyon mu yaptırdınız?

evet lazer yaptırdım ütüleme jileti sarı tüyleri görmesi için yaptırmışlardır ama en iyisi traş makinesiyle kısaltmak..dikkat et yine sen..

ben sayannemis sefaköy şubesine gittim..avcılarda naturel olarak açtılar erkek şubesini ortak gitmenizi tavsiye ederim ben memnun kaldım..avcılarda yine naturel estetik bayan üzerinde hizmet veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…