herkez bir yol tutturup giderde onlarin bir amaci gidecek bir yollari var mi acaba? Ben hep onlari gordugumde kucuk Emrah geliyo aklima boyle yuzlerinde gereksiz bi aci sacma sapan hareketler herkezin dusuncesi tabi ama ben pek hoslanmiyorum onlardan haksiz miyim onlardan hoslanmamakta?
Hiç benim tarzım değil ama bazıları sevimli.Aslında bu tarzda olmalarının nedeni toplumda farklılık yaratmak, başkalarından farklı olmak.Çevremizde de görüyoruz ki hepsi az çok aynı yaşlarda ve ergenlik dönemlerinde, bunun için de kendi kimliklerini, tarzlarını ortaya koymaya çalışıyorlar. Belki belli bir yaştan sonra bu tarzları hoşlarına gitmeyebilir de.Tabiki de aşırıya kaçılmadığı, topluma zararı olmadığı sürece herkesin tarzına saygı duyulmalı:)
Bu resimdekiler emo degil scene girl. Emolar pis, bakimsiz ve paspal olurlar. Ayrica amaclari aykiri olmak degil; dikkat cekmek, bir gruba dahil olmak. Aykiri olmak isteyen insan kendi tarzini yaratir kimseye benzemez. Modaya uymaz, kendi kiyafetini kendisi tasarlayip diker ya da özel tasarim giyer. Ve bu tip insanlar belirli yas araliginda degil hep böyledirler. Emolar belirli yas araliginda ergenlik özentisi, ayni özenti gotikler gibi.
Bu arada bazi arkadaslar cok abartmis bir dövmedikleri kalmis yani. Gencken hepiniz cok mu mükemmeldiniz merak ediyorum. Sevmiyorum dersin olur biter. Yermeye ve hakaret etmeye gerek yok. Umarim bir gün sizin cocugunuz da o cok yerdiginiz emolara benzemeye calismaz...