Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Savulun Emo Kızlar Geliyor
- Konu Sahibi Cicilikiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?emolar ikiye ayrılır biri orjinal olanlar diğeride bizim türkiyede sokak kenarlarına oturup ben emotyuuum diyen salak özenti emolar...ikinci emolar karantinaya alınmalı..ben emoyla ilgilenmiyorum ama yok mu o özentiler böyle şaşırmış vaziyette fotoğraf çekinenler işte onları alıp dövesim geliyo çok uyuzlar çok....bi topikte yabancı emolar ve türkiyedeki emolar gösterilmişti...yok anacım yok türkiyede herşeyin suyunu çıkarıyolar zaten nedir o abartı ya
saclari cok guzelmis
Her an sex yapmaya hazırlarmış gibi bakıyorlar ve bence sex objesi gibi duruyorlar, şu açık giyinenlere diyorum, şirinlerine lafım yok.
aynen katılıyorum
- 24 Ağustos 2009
- 333
- 4
- 118
- 37
siyah saçlı kahküllü 2 kızı sevdim ama diğerleri çok özenti salaş olmaya çalışıyor.
katılılıyorum