Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Savulun Emo Kızlar Geliyor
- Konu Sahibi Cicilikiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?her yasın getırdıgı bi çılgınlık absürtluk oluyo işde şimdilerin ergenlık modasıda bu kötü çirkin öcü tarafıda yok bence nasılsa bellı bi zamandan sonra iş hayatına atılıcaklar ıstedikleri giyinip saçlarını yapamıcaklar ahh ahh unıversite yıllarımdakı tarzım nerde şimdi nerde turuncu saçlarım millet satanst dıye bakardı bakarsa baksınlar cokda tındı ama okuldan sonra noldu iş hayatı ıstersen gıt ole alırlarmı şirketin kapısından oyüzden isteyen istediği gibi giysin o yaşlarada yakısıyo bence bu tarz
- 14 Eylül 2009
- 28
- 3
- 286
niyeyse bana bakınca japon çizgi filmlerindeki kızları hatırlattılar :1rolleyes:
benimde çok hoşuma gitmiyorlar ama sonuçta gençler ve şimdi aykırı giyinmeyeceklerde ne zaman giyinecekler.Düşünsenize 50 yaşına gelen hangi bayan bu tarz giyinmeye cesaret edebilir yada boyle giyinmek nekadar hoşuna gidebilir ki ...
bazen sokakta gorunce bende irkiliyorum ama sonra onlar gibileride olmalı hekesin şık giyindiği bir dünya nekadar eglenceli olabilir ki:teytey:gamyoncuiremsu
benimde çok hoşuma gitmiyorlar ama sonuçta gençler ve şimdi aykırı giyinmeyeceklerde ne zaman giyinecekler.Düşünsenize 50 yaşına gelen hangi bayan bu tarz giyinmeye cesaret edebilir yada boyle giyinmek nekadar hoşuna gidebilir ki ...
bazen sokakta gorunce bende irkiliyorum ama sonra onlar gibileride olmalı hekesin şık giyindiği bir dünya nekadar eglenceli olabilir ki:teytey:gamyoncuiremsu
- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723
hepsi bir fotokopi makinasından çıkmış gibi sanki,üstelik ruh halleri akımın ismi görünümlerine tamamen yansımış,depresif sorunlu bir tip izlenimi yaratıyorlar.hepsinin de yüzleri bembeyaz porselen bebek gibiler bazıları giyimde aşırı uçlara kaçmışlar.itici duruyorlar evet seks unsuruda var işin içinde.
- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
kızlar biliyorum bana kızacaksınız ama onlara kızmayın bence
onlar bu hayatta sürekli bir yol belirlemeye çalışan geneline bakılırsa ergenlik dönemini zor atlatabilen
sürekli avrupa özentiliği ile beslenmiş gençler..
ii, bilgili, ii yaklaşımcı bir insan çıkıp anlatmış mıdır ki?onlara yaptıkları yanlışları hiç doğru yolu gösteren biri çıkmış mı karşılarına
ben acıyorum onlara..
kendilerine göre bizden çok üstün,güzel ve sıradışılar ama malessef bunlar sadece yanılma...
avrupadaki birçok genç bu batakta ama her geçen gün avrupa özentisi bizde daha da artıyor
inşallah bu gençlere Allah bir rahmet eder de uyanırlar...
onlar bu hayatta sürekli bir yol belirlemeye çalışan geneline bakılırsa ergenlik dönemini zor atlatabilen
sürekli avrupa özentiliği ile beslenmiş gençler..
ii, bilgili, ii yaklaşımcı bir insan çıkıp anlatmış mıdır ki?onlara yaptıkları yanlışları hiç doğru yolu gösteren biri çıkmış mı karşılarına
ben acıyorum onlara..
kendilerine göre bizden çok üstün,güzel ve sıradışılar ama malessef bunlar sadece yanılma...
avrupadaki birçok genç bu batakta ama her geçen gün avrupa özentisi bizde daha da artıyor
inşallah bu gençlere Allah bir rahmet eder de uyanırlar...