savcılığa mı başvurmalı ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
arkadaşlar instegramda bi risteden tşört sipariş ettim ama bedenlerini yanlış yolladılar fiş falanda yok kapıda ödeme yaptım kargoya bugün aradım bilgi vericez deyip geçiştirdiler beni arıyorum açan yok anlıcanız madurum şimid savcılığa dilekçemi vermem gerekiyor ?

Hiç bişey yapamazsınız. İnstagram bir alışveriş platformu değildir. Bu yüzden bir satış sözleşmesi yapılmaz. Satış sözleşmesi olmayan bir şeyi hiç bir yere şikayet edemezsiniz.

bugün alo 175 i aradım onlar savcılık gibi bişey dediler ama anlamdım tam olarak yani bişey yapılamaz mı ya
reziller açmıyor bide erkek arkadaşımın bu hafta doğum günüydü

bir de bir kıyafet için dilekçe vs ile nasıl uğraşıyorsunuz
ya da ben niye bu kadar tembelim

gitti hediyesi ya yarından itibaren o siteye karalama kampanyası yapmazsam iki olsun ya

iyi de kapı da ödeme de olsa bi fiş bir alındı belgesi illa ki vardır

haberler de çıkmıştı
bu tür şeyler için tüketici derneği başkanı alınmamasını herhangi bir yaptırım yapılamadığını söylemişti

kargocudan alır almaz kontrol etseydin keşke bilindik bir site değil ya ben güvenemezdim açıkçası başka bir numaradan aramaya çalış sipariş verdiğin sayfayı mutlaka açar

böyle siteler yüzünden madur bırakılıyoruz etmiyim mi keşke siteden alsaydım
kız o kadar sevgiline almışsın insan bi gider gözüyle görür seçer şöle bi eline alır bakar kumaşını mıncıklar sende hata sende ınstagramda yorum yaz mağduriyetini bi yere yaz kopyala beş sn de bütün fotoğraflara yapıştırabildiğin kadar yapıştır

mesajımı görüp kaale bile almadılar aldığım sitedekiler resmen sinir oldum pazartesi günü gidip sorucam savcılığa edilip edilmediği

kargocudan alır almaz kontrol etseydin keşke bilindik bir site değil ya ben güvenemezdim açıkçası başka bir numaradan aramaya çalış sipariş verdiğin sayfayı mutlaka açar
bu butiğin sitesini aradım biz biliyoruz dediler ordakiler ilgileniyor dediler sinir oldum ya nerden bilim biçok kişide aldı bunların böyle yappıcanı bşlsen alırmıydım

ya ne bilim ben ama ilk işim savcılığa gitmek olucak inşallah bişey yaparlarda kapaılır sayfalar sinir hastası oldum bide çevrim içiler

şikayet edicemi söledim iyi günler diledim artık onlara kalmış bari terziye gidim de küçülttüreyim bugün

Kontrol edip yapsaydın ödemeyi keşke.
Aslında bu hakkımız var.
Ben de unutuyorum çoğu zaman :S
Bu arada adını yaz da bilelim burdan karalamaya başlayabilirsin

Kontrol edip yapsaydın ödemeyi keşke.
Aslında bu hakkımız var.
Ben de unutuyorum çoğu zaman :S
Bu arada adını yaz da bilelim burdan karalamaya başlayabilirsin
Kargocular imza atmadan paketleri açtırmıyorlar ki.

Kargocular imza atmadan paketleri açtırmıyorlar ki.

Evet öyle yapanlar var.

Bu durumda alışveriş sitesinde böyle yazıyor.
Paketi kontrol etmeden almayınız diye.
Eğer kontrol ettirmiyorsanız almıyorum ben de.
Boşa kapıda ödemeli alışveriş yapmıyorum diye atar yapmak gerek bence :)

Gerçekten de sitelerde böyle yazıyor. Örneğin;

Modaset.com Temsilcisi ya da ilgili kargo firması çalışanı tarafından size iletilen kargo paketinizi, teslim almadan önce lütfen kontrol ediniz. Ürün Paketini teslim aldığınız anda kargo firmasının sorumluluğu ortadan kalkmaktadır. Bu yüzden taşıma esnasında hasara uğradığını düşündüğünüz bir paketi teslim almadan Modaset.com Temsilcisi veya kargo firması çalışanına teslimat ile ilgili tutanak hazırlamasını isteyin.

savcılıkta bir şey çıkmaz. elinizde belge fatura olmadığı için tüketici hakem heyetine de başvuruda bulunamazsınız. sadece beden olmadıysa birine hediye edersiniz.

abuk sabuk yerlerden alışveriş edenlere ürünün kendisi değil de salatalık çıktığını bilmiyorsunuz galiba.. size en azından bedeni farklı gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…