Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın canım..su götürmek hiç aklıma gelmemişti benim..ama önemli bir ayrıntı gerçekten..eğer memnun kalırsam ayda bir kez gitmeyi istiyorum..sırf cildim düzenli olarak ölü ciltten temizlenmesi için..minik bir tavsiye daha az aç gideceksin çok tok olunca sıcak bayıyor yanında meyve götürebilirsin bol su içeceksin öncesi uzun kalıp tüm zararlı birikmişler ter yoluyla güzel atılırken vücut su kaybına ugramasın diye
şir hem de selülitlerde bile sonuç alırsın hem kesenin yaptıgı peelingle üstteki ölü deri atımı gerçekle kandolaşımı arttıgından bölgesel yag depolanması en asgarıye indirilir
ah canım ne selüliti , bende selülit ne gezer..keşke kilolu olsaydım da selülitim olsaydı vallahi ona bile razıyım..ama oldukça zayıfım..boyum 1.70 kilom 49 düşün yani..o yüzden birde beni zayıflatmasın dedim. ölü deriden kurtulayım derken kilomdan da olmayım :1no2:
evet canım aslında zayıflıkla alakası olmadığı doğru.. zayıf olupta ama selüliti olan arkadaşım var..ayda bir gidilen sauna ile kilo kaybedileceğini bende sanmıyorum canım hem okadar kolay olsaydı bütün kilo sorunu olanlar giderdi .. inan bir gramım bile çok değerli benim için :)) .. ama cilt için gitmeye değer sanırım..tabi orada kaç dk dayanırım bilmiyorum:))seni sporla nası kilo alabılırım topicinden anımsıyorum zaten orda da sana yanıt yazmıştım ama selülitin ne yazık ki kiloyla alakası yok her kadının başına gelen bi tür cilt problemi zayıflamazsın merak etme bir otelin saglık klübüne üye olup hergun sauna yapan ama dana gibim olan arkidişim varkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bi arkadaşımla geçenlerde konuşmuştuk bu konuyu canım uzun bi araştırma yaptık..didim de bir otel bulmuştuk..fiyatlar da uygundu..yemek , içme , sauna , masaj vs hepsi iç,nde oldukça uygun bir fiyat sunmuşlardı..oraya gitmeyi çok istiyorduk ama bu aralar işlerden dolayı müsait değilim..yalovadakini duymuştum canım biliyorum..şifa niyetine de gidenler oluyormuş oraya..güzel bir yer evet.seviyorum o tür yerleri..2 senedir arkadaşla gitmeyi düşünüyoruz ama düşün yani halen gidemedik..şimdilik herhangi bir saunaya gideyim hoşuma giderse ve frsatım olursa eğer kaplıcalar gerçekten çok güzel gitmeyi isterim..canım bende hamama giderim hamamın saunası da var zaten. hatta eğer hoşuna giderse bu sauna işi sana kesinlikle yalovadakı kaplıcaları onerıyorum. o kadar ıyı ki bır arkadaşınla kışın gıdersen çıkasın gelmez kesinlikle.