Sauna Eşofmanı

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
Arkadaşlar bir şey merak ettim. Ben annemin sauna eşofmanını giyip spor yapmıştım geçen akşam baya terletmişti. onun dışında da düzenli olmasa da bacak egzersizleri yapıyorum ve sirkeli su içiyordum 2 gündür. bugün kotumu giydiğimde önceki kadar sıkmadığını farkettim.üstelik yeni yıkanmıştı. yani bu kadar çabuk etki eder mi ? acaba sauna eşofmanı hızlı incelmeye yardımcı oluyor mudur ? yani bu kadar hızlı olması çok zor tamam da pantolon gerçekten bollaşmış gibi :) arkadaşım da farketti. geçen giydiğimde kilo almışsın falan demişti.

canım ben sauna eşofmanı giyerek kilo verdim giyip oryantal aerobik yaptım geçen sene ramazanda 1 ayda baya inceldim kat kat karnım vardı belimi ölcünce 80 e yakın ckıyodu 75 falan olmustu o derece incelmistim hatta suan 64,5 falan ckıyo ölcünce kışın koştum falan 1 haftadır yine eşofman giyiip aerobik yapıyorum incelttiğini düsünüyorum yani belki sen desteklensin diye sirkeli suda içiyorsun ya onlarda etki etmiş olabilir giydikten sonra spor olarak ne yaptın ??

canım ben sauna eşofmanı giyerek kilo verdim giyip oryantal aerobik yaptım geçen sene ramazanda 1 ayda baya inceldim kat kat karnım vardı belimi ölcünce 80 e yakın ckıyodu 75 falan olmustu o derece incelmistim hatta suan 64,5 falan ckıyo ölcünce kışın koştum falan 1 haftadır yine eşofman giyiip aerobik yapıyorum incelttiğini düsünüyorum yani belki sen desteklensin diye sirkeli suda içiyorsun ya onlarda etki etmiş olabilir giydikten sonra spor olarak ne yaptın ??

yaa 1 hafta bile olmadı twist stepper denen bi alet var 300 adım falan onda yapıyodum sonra bi kaç basen bacak hareketi vardı spor salonunda öğrendiğim onları yapıyodum akşamları. bi kaç gündür yapmıyorum aksattım baya. sanırım sirkeli suyun da etkisi oldu çünkü onu bırakınca yavaşladı kilo vermem. :/ sporu da onu da bırakınca eski halime dönmeye başladım yani. o eşofman çok terletiyor zaten kesin faydası vardır da merak ettim burda kullanıp da fayda gören var mı diye :))

ben gördüm herkesede önerebilirim

X