Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Satürn Terazi Burcunda

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
21 temmuz-2012 ekım kadar kalacakmış..
okudugum kadarıyla en son 1980 ve 1982 yılında terazı burcundaymış.
terazide küklü yenilikler olacakmış iş aşk vs konularda
netten okuyup aklımda kalanlar bunlar
birçok bekar terazi bu donemde evlenıcekmış
sizlerde netten okuyun umarım hepımızın hayatında guzel seyler olur

İnşallah cnm ya.. O kadar ihtiyacım varki köklü değişikliklere..

Evlilik mi??? Hiç aklımda olmayan bi konu ama satürn bakalım beni ne hallere sokacak :KK3:

kızlar eger bu 2 yıl suresınce 2012'ye kadar guzel şeyler olursa hayatınızda buraya yazalım benım de cok ıhtıyacım var bu koklu degısıklıge iş aşk hıcbırı yok duragan monoton bır hayatım var yanı

işallah güzel değişikliklerdir özellikle aşk hayatında:Saruboceq:senağlama

inşallah ben bu şelikde okudum netten ..
o kadar cok yerden okudum kı bırınde soyle yazıyordu kendınden ya çok buyuk bırıyle yada yasca kucuk ama olgu bırıyle evlılık yazıyordu buyuk olsunda kucuk olmasın benım karsıma bu cok cıkıyor benı sanıyorlar 22 ama yasım 28 olcak ben nasıl evlenırım 22 23 yasında bırıyle bana ters bır durum

aynen cnm yaa.. büyük olsun ya ben zaten 3-4 yaş büyük biri çıksın karşıma istiyorum hepde küçükler bulur beniakannehir ama 2012 ye kadar demiş benm okul bile bitmiyo ozamana kadar evlilik için çoook erken bi tarih benm için ama işalah evleneceğim kişi karşıma çıkar bu süre içinde boshayallersmile

aynen cnm yaa.. büyük olsun ya ben zaten 3-4 yaş büyük biri çıksın karşıma istiyorum hepde küçükler bulur beniakannehir ama 2012 ye kadar demiş benm okul bile bitmiyo ozamana kadar evlilik için çoook erken bi tarih benm için ama işalah evleneceğim kişi karşıma çıkar bu süre içinde boshayallersmile

aynen benıde oyle ben 27'yım benı begeneler 2 seferdır 23 yasında ne hıkmetse kesınlıkle hayır dıyorum bana ters yanı ılk once sevsemde sonra bırı der kızın yası buyukmus vs dedıkodu sınır olurum cekemem
ama sanırım karsıma cıkmaları benım kucuk gostermemden kaynaklı 22 sanıyorlar en fazla offf((

bu arada sızın yas kac??

ben 20 yaşındayım..90 doğumluyum 91 li 92 liler bulur hep beni..küçük gösteriyosan çok şanslısın bence..benide küçük sanıyolar..aslında tam yaşımda gösteriyorum ama okuldaki kızlar aşırı makyajlı olunca 30 gibi duruyolar onların yanında ben küçük duryorum tabi doğal olarak..banada çok ters küçük biriyle bi ilişki düşünemiyorum..yaşıtım bile olsun istemiyorum..en az 3 yaş büyük olmadı oda zor biraz :1no2:

Şimdi Terazi burcuna geçen Satürn’ün 12 yükselen burca nasıl bir gerçeklik getirdiğini görelim.

Yükselen burcunuz Koç ise
Satürn’ün Terazi burcuna ilerlemesi ile birlikte, bunun en belirgin etkisi kariyer alanında yükselen bir trende girmeniz olacak. Bunu gerçekleştirebilmeniz için sabırsızlığını yenmeniz ve daha soğukkanlı olmanız gerekmekte. Bu yeni dönemde evlilikler, anlaşmalar hatta yakın arkadaşlıklar gerçeklerle yüzleşecek. Eğer bu alanlarda ciddi iseniz, bu beraberlikleriniz sağlamlaşarak devam edecek, eğer bu beraberlikler sizin için artık bir anlam taşımıyorsa, belki de sona erecek. Ancak her durumda, Satürn sayesinde ilişkilerden, anlaşmalar çok şey öğreneceksiniz. Başkalarına ait sorumluluklarınızı göz ardı edemezsiniz. Sadece kendinizi değil, eşinizle, ortağınızla ilgili konuları da göz önüne almak durumundasınız. Ciddi ortaklıklar ve anlaşmalar söz konusu. Bu yeni dönemde kendinizi nasıl ifade ettiğinizi yeniden ve ciddi biçimde gözden geçireceksiniz.

Yükselen burcunuz Boğa ise
Satürn’ün bu yeni konumu özellikle iş hayatında daha fazla çaba ve disiplin getiren koşullara işaret ediyor. Bu dönemde işte ne kadar etkin olduğunuz yanında, iş ortamında dengeleri nasıl kurduğunuz da önem kazanmakta. Ortaklaşa bir işte çaba sarfetmek durumunda olabilirsiniz. Belki de yeni iş ve sorumluluklarınızda kendinizi sosyal açıdan nasıl ortaya koyduğunuz, başkalarının ihtiyaçlarına duyarlılığınız test edilecek. İş ortamında dengeli, objektif ve daha akılcı işbirlikleri yaratmak durumundasınız. Bu yeni süreçte, göstereceğiniz büyük çabalar 2012 Ekim’inden sonra size çok şey kazandıracak. Sıkı çalışmaya, yorulmaya, iş yeteneklerinizi harekete geçirmeye hazır olmalısınız.

Yükselen burcunuz İkizler ise
Bu yeni transit size ilgi ve sevgi ile yaklaştığınız tüm konularda daha yapıcı ve ciddi olma imkanı sağlayacak. İsteyerek ve severek yaptığınız işlerde çok daha başarılı olabilirsiniz. Satürn yükselen burcunuzu desteklerken, daha istikrarlı ve uzun vadeli hareket edebilirsiniz. Ancak özellikle aşk hayatında daha ciddi bir tutum içinde olabilirsiniz. Hayattan aldığınız keyfi ve zevkleri aşırı kasmamalı, aşkta yaşanabilecek soğukluğun aslında aşılması gerektiğini görebilmelisiniz. Bu transit çocuklarla ilgili konuları daha fazla ciddiye almanıza da neden olabilir. Elinizdeki kaynakları, özellikle gayrimenkul gibi maddi değerleri daha iyi değerlendirmenizi gerekli kılmakta. Risk alırken daha dengeli ve objektif davranacaksınız.

Yükselen burcunuz Yengeç ise
Satürn’ün bu yeni transiti ev, ailevi konular ve yerleşim alanlarında ciddi kararlar alacağınızı göstermekte. Bu yeni bir ev almak ya da göç etmek şeklinde olabileceği gibi, evlenmek, yuva kurmak anlamında da olabilir. Son yedi yıldır devam eden süreç tamamlanmakta. 2003 ikinci yarısında başlayan süreçle hayatınıza yeni bir temel attınız. Bu dönemde iş hayatında da kalıcı değişiklikler, ilerlemeler olacaktır. Hayatınıza yeni ve daha sağlam bir temel atabilirsiniz. Bu dönemde evle ilgili uğraşlar ve sorumluluklar da artabilir. Ailenize odaklanabileceğiniz durumlar dikkat çekerken, kariyerinizde de bitişler ve yepyeni başlangıçlar söz konusu.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Yükselen burcunuz Aslan ise
Satürn&#8217;ün Terazi burcuna ilerlemesi ile birlikte, düşüncelerinizi daha somut, dengeli ve objektif biçimde ifade etmeyi öğreneceksiniz. Zekanızı daha etkin kullanabileceğiniz, eğitimde ciddileşeceğiniz bir dönemdesiniz. Düşüncelerinize odaklanırken, yakın çevrenizdeki kişilerle, özellikle kardeşlerle ilgili konularda daha sorumlu bir tavır edinebilirsiniz. Kardeşlerle ilgili işler ya da sözleşme ve anlaşmalar gerektiren konularla karşı karşıyasınız. Bu yeni sorumluluklar sayesinde kendinizi daha somut biçimde ifade etmeyi öğrenmektesiniz. Bu transit özellikle zihinsel açıdan sizi test etmekte. İşe ait konularda kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, nasıl bir iletişim kurduğunuz, dengede kalıp kalmadığınız, nasıl anlattığınız önem kazanmakta.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Yükselen burcunuz Başak ise
Satürn son iki yıldır burcunuzda kalarak sizi daha somut ve ciddi düşünmeye yöneltti. Bu süreçte bazı engeller ve sorumluluklarla karşılaştınız ancak gerçekçi davranma ve kendi değerinizi anlama yönünde çok şey öğrendiniz. Kişiliğiniz netleşti, sağlamlaştı. Şimdi daha rahat koşullar gelmekte. Bu yeni dönemde özellikle çalışma kapasitenizi, kazançlarınızı ciddiye alacaksınız. Bu süreçte ilişkiler, ortaklıklar, eşinizin para durumu sizin için önem kazanmakta. Ortaklaşa kazançlara odaklanabilir, bu alanda daha gerçekçi bir tutum içinde olabilirsiniz. Mutlaka kendi kazançlarınızı geliştirmeye özel bir önem vermelisiniz. Kişisel yeteneklerinizi sağlamlaştırabileceğiniz, kazanca dönüştürmeyi ciddi alacağınız yıllara girmektesiniz.

Yükselen burcunuz Terazi ise
Satürn yükselen burcunuza yerleşerek, son iki yıldır yaşamış olduğunuz kararsızlıkları, endişeleri ve belirsizlikleri sona erdirmekte. Belki bu yeni dönemde ilk etapta kendinizi aşırı sorumluluk ve ciddi bir bakış içinde bulabilirsiniz. Kendi kişiliğinizde eksik ve hatalı gördüğünüz yönleri kalıcı biçimde değiştirmeye başlıyorsunuz. Özellikle ilişkiler, yakın arkadaşlıklar ve kuşkusuz evlilik konusu üzerinde daha derin düşünmek ve buna göre hareket etmek durumundasınız. Hayatınıza yeni bir temel atacaksınız. Bu yeni süreçte kariyerden çok kendi kişisel isteklerinizin yerine getirip getirmediğiniz önem kazanmakta. Kendim için neler istiyorum konusunu içten bir biçimde yanıtlamanız beklenmekte. Bu transit, işiniz, kişiliğiniz ve ilişkileriniz alanında yepyeni bir dönem başlatmakta. Sorumluluklardan kaçmayacaksınız Bu arada sağlığınıza, bedeninize daha fazla özen göstermelisiniz.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Yükselen burcunuz Akrep ise
Satürn&#8217;ün bu transiti sizi daha ruhsal olmaya, kabullenme geliştirmeye yöneltmekte. Bu süreçte bazı bitişler, sonlanmalar yaşayabilir ve her alanda arayışa yönelebilirsiniz. Ruhsal yönünüzü geliştirmelisiniz. Belki olaylar üzerinde yeteri kadar kontrolünüz olmadığını farkedebilirsiniz. Özellikle ilişkiler, evlilik ve ortaklaşa alanda kabullenme gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Bu süreci bir bekleme ve pişme dönemi olarak görmelisiniz. Sabırlı olmalısınız. 2012 Ekim sonrasında hayatınızda pek çok şeyin netleştiğini görebilirsiniz. Kariyer alanında aşırı ısrarcı olmak yerine, kendi içinize dönmeli ve yeni bakış açılarına hazır olmalısınız. Eski olan her şey çözülmekte ve sonlanmakta. Bu süreçte amaçlarınızı yavaşça değiştirecek ve sonunda yenileneceksiniz. Adeta bir arınma dönemindesiniz. Fedakarlıklar, kabullenmeler size yepyeni koşullar getirecek.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Yükselen burcunuz Yay ise
Son iki yıldır kariyerinizde ve hayat hedeflerinizde zorlandığınızı ve baskı altına girdiğinizi görmüş olabilirsiniz. Kuşkusuz bu gelişmeler yüzünden önünüzdeki hedefleri, umutlarınızı ciddi biçimde gözden geçirmektesiniz. Bu yeni Satürn transiti size daha farklı hedefler, daha geniş çapta yapabileceğiniz çalışmalar ve özellikle iş hayatında takım çalışmaları getirebilir. Bir grubun, sosyal konunun, dernek ya da politik bir teşkilatın içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz grubun kariyeriniz üzerinde etkisi artabilir. Aynı zamanda ortaklaşa işlerde, denge ve diplomasi, anlayış önem kazanmakta. İlişkilerinizi daha iyi idare etmeye bakacak, bir yandan da kendi kişisel arzularınızı, umutlarınızı gözden geçireceksiniz. Kariyerinizde eski hedeflere bağlı kalmamalı, kendiniz için önemli olan konuları, ilgileri geliştirmeye bakmalısınız.

x

Yükselen burcunuz Oğlak ise
Satürn&#8217;ün Terazi burcuna ilerlemesi hedefleriniz ve kariyeriniz açısından son derece kritik değişiklikler ve koşullar getirmekte. Bu yeni dönemde kendinizi zorunlu olarak sorumlu hissedeceğiniz pek çok gelişme söz konusu. Özellikle ilişkiler, denge ve evlilik söz konusu olduğunda önemli kararlar verebilirsiniz. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda daha adil ve objektif olmaya bakmalı, aşırı hırslarınızı kontrol altına almaya çalışmalısınız. Bu yeni dönemde kariyerde ilerleme olanağı kolay olmayacak. Mutlaka yeni bir gelecek düşünmek ve önümüzdeki yılları stratejik olarak düşünmek durumundasınız. İçinde olduğunuz ilişkiler, ilişkilerde takındığınız tavır ve denge ihtiyacı, esneklik gösterebilmeniz başarınızda önemli bir kriter oluşturmakta.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Yükselen burcunuz Kova ise
Satürn&#8217;ün Terazi burcuna ilerlemesi kariyeriniz açısından çok daha dengeli ve ilerleme sağlayabileceğiniz bir ortam getirmekte. Bu dönemde ufuklarınızı geliştirmek, daha fazla şey öğrenmek yolunda ciddi bir tavır takınacak ve sorumluluklar alacaksınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz, özellikle yabancılarla ilişkilerinizde yapıcı olabileceğiniz, başarı elde edebileceğiniz bir döneme girmektesiniz. Akademik konular, işiniz gereği yabancılarla ilgili deneyimler, entelektüel açıdan sizi geliştirecek yeni imkanlar var. Bu konularda iş ortaklıkları ve denge içinde ortak çıkarlar elde edebileceğiniz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Eğer iyi bir hazırlık yapmışsanız önümüzdeki yıllarda kariyerinizde çok daha kalıcı ilerlemeler sağlayabilirsiniz. Bu arada inançlarınız, hayat görüşünüz test edilmekte. Bu konularda diplomatik, mantıklı ve akılcı olmanız bekleniyor. Hukuki konular, uzaklara ilişkin imkanlar üzerinde daha fazla düşünmenizi gerektirebilir. İşinizde medyanın rolü ve sorumlulukları da artabilir.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Yükselen burcunuz Balık ise
Terazi burcuna ilerleyen Satürn bu yeni dönemde finansal durumunuzu, ortaklaşa imkanları test etmekte. Ortaklaşa işlerde daha fazla sorumluluk almak söz konusu ancak maddi alanda alacağınız risklerde, borç ve alacak söz konusu olduğunda daha hesaplı ve kontrollü olmalısınız. Eşinizin ya da ortağınızın maddi sorunları üzerinde ciddi durabilirsiniz. Ortaklaşa alanda finansal işbirliği ve karşılıklı bir denge içinde kalmanız gerekmekte. Bu arada evlilik ya da anlaşmalar sizi duygusal açıdan yoğun biçimde etkileyebilir. Bağlı kaldığınız durumlar yüzünden bazı krizler ve güçlü değişimler yaşayabilirsiniz. İlişkilere bakışınızda kendi sınırlarınızı daha iyi belirlemeye çalışmalı, ortak sorumlu olduğunuz konularda adil çözümler aramaya bakmalısınız. Eskiden beri ilişkilerinizde gösterdiğiniz aşırı fedakar tutumu yeniden gözden geçirmeli, bu alanda daha akılcı ve objektif olmaya bakmalısınız.

Yükselen burcunuz Boğa ise
Satürn&#8217;ün bu yeni konumu özellikle iş hayatında daha fazla çaba ve disiplin getiren koşullara işaret ediyor. Bu dönemde işte ne kadar etkin olduğunuz yanında, iş ortamında dengeleri nasıl kurduğunuz da önem kazanmakta. Ortaklaşa bir işte çaba sarfetmek durumunda olabilirsiniz. Belki de yeni iş ve sorumluluklarınızda kendinizi sosyal açıdan nasıl ortaya koyduğunuz, başkalarının ihtiyaçlarına duyarlılığınız test edilecek. İş ortamında dengeli, objektif ve daha akılcı işbirlikleri yaratmak durumundasınız. Bu yeni süreçte, göstereceğiniz büyük çabalar 2012 Ekim&#8217;inden sonra size çok şey kazandıracak. Sıkı çalışmaya, yorulmaya, iş yeteneklerinizi harekete geçirmeye hazır olmalısınız

abowww sadece iş konusu var bende

Yükselen burcunuz Kova ise
Satürn&#8217;ün Terazi burcuna ilerlemesi kariyeriniz açısından çok daha dengeli ve ilerleme sağlayabileceğiniz bir ortam getirmekte. Bu dönemde ufuklarınızı geliştirmek, daha fazla şey öğrenmek yolunda ciddi bir tavır takınacak ve sorumluluklar alacaksınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz, özellikle yabancılarla ilişkilerinizde yapıcı olabileceğiniz, başarı elde edebileceğiniz bir döneme girmektesiniz. Akademik konular, işiniz gereği yabancılarla ilgili deneyimler, entelektüel açıdan sizi geliştirecek yeni imkanlar var. Bu konularda iş ortaklıkları ve denge içinde ortak çıkarlar elde edebileceğiniz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Eğer iyi bir hazırlık yapmışsanız önümüzdeki yıllarda kariyerinizde çok daha kalıcı ilerlemeler sağlayabilirsiniz. Bu arada inançlarınız, hayat görüşünüz test edilmekte. Bu konularda diplomatik, mantıklı ve akılcı olmanız bekleniyor. Hukuki konular, uzaklara ilişkin imkanlar üzerinde daha fazla düşünmenizi gerektirebilir. İşinizde medyanın rolü ve sorumlulukları da artabilir

bu da oğlum :KK70:

X