• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satürasyonu düştü

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
31
Merhaba,

Kızımın 3 gün önce ishali başladı ertesi gün öksürük ateş ve kusma eklendi. Hiç bir şey yemiyordu yese kusuyordu. İlk gün doktora götürdük gaita testi istendi. Bu gece ateşi 39.8e yükseldi direkt acile götürdük. Acilde satürasyonu 92ye inince yatış verdiler. Doktor hastaneden çıkarken nebül için ilaçlar verdi. Virüs kaynaklı dedi. İbuprofen parasetamol değişimli gidin günde 4-6 defa nebülüzatör ile ilaçlı hava verin dedi. Benim sormak istediğim eşim Dyson hava temizleyicilerden alalım eve dedi. Çünkü daha önce de bronşiyolit olmuştu. İşe yarar mı?

Aleti bilmiyorum ama evinizin havasının temizliği hijyeni yeterli olmalı. Daha da temiz olursa bağışıklık düşer alerji gelişir bence.

Kreşe filan gidiyor mu

Kaç yaşında ? Bence bu iyi bir fikir değil . Çünkü havada bir miktar da olsa virüs vs olmalı . Netice de her gittiğimiz alanı böyle temiz tutamayız . Evde görmediği şeyi dışarda görecek bu sefer bağışıklık olmadığı için hemen alerji hastalık olacak

Bu hava temizleyicileri filan da bende satış artırmak için instagramda fenomenlere dağıtıyorlar böyle böyle tüketici toplum oluyoruz

Kreşe filan gidiyor mu
Kreşe gidiyor. Eşim bugün aldı hava temizleyiciyi kullandık. Kullandığımız süre zarfında öksürüğü kesildi. Bence solunum sıkıntısı çekenler için iyi gibi. Havayı da nemlendiriyor ben beğendim. 780 Euro bi tık pahalı ama güzel

Bizim evde var, ben çok alerjik bir insanım özellikle mevsim geçişlerinde burun akıntısı göz akıntısı öksürük hapşırık şeklinde çekiyorum. Tıkanıyorum. Ama Dyson ile uyuyorum. Havadaki allerjenleri çok güzel filtreliyor.

Kaç yaşında ? Bence bu iyi bir fikir değil . Çünkü havada bir miktar da olsa virüs vs olmalı . Netice de her gittiğimiz alanı böyle temiz tutamayız . Evde görmediği şeyi dışarda görecek bu sefer bağışıklık olmadığı için hemen alerji hastalık olacak
Dyson hava temizleyici havadan virüsü bakteriyi vs temizlemiyor. Öyle bir cihaz yok zaten. Allerjen, formaldehit, karbonmonoksit gibi bileşenleri ortamdan temizliyor. Özellikle alerjik bireylerde daha kaliteli uyku vs için kullanılıyor

Dyson hava temizleyici havadan virüsü bakteriyi vs temizlemiyor. Öyle bir cihaz yok zaten. Allerjen, formaldehit, karbonmonoksit gibi bileşenleri ortamdan temizliyor. Özellikle alerjik bireylerde daha kaliteli uyku vs için kullanılıyor
Tamam anlıyorum ama Buda tamamen iyi bir şey değil ki netice de çocuk başka ortamlarda bunlarla karşılaşacak ve daha büyük sorun yaratmayacak mı

Tamam anlıyorum ama Buda tamamen iyi bir şey değil ki netice de çocuk başka ortamlarda bunlarla karşılaşacak ve daha büyük sorun yaratmayacak mı
Hayır. En azından ev ortamında nefesi açık tıkanmadan gece uykusu uyuyabiliyorsun bunu kullanınca.
O dediğiniz bağışıklıkta olur bunun onunla bir alakası yok

Hayır. En azından ev ortamında nefesi açık tıkanmadan gece uykusu uyuyabiliyorsun bunu kullanınca.
O dediğiniz bağışıklıkta olur bunun onunla bir alakası yok
söylediğiniz mantıklı geldi şuan benim alerjik astımım var oğlumda maalesef ki alerjik oldu yeni bir olay bu . O yüzden onu alerji uzmanına götüreceğiz bunu bi danışacağım teşekkür ediyorum

Back