erenenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2010 38 1 2 Ekim 2010 Konu Sahibi erenenes #1 merhaba arkadaşlar istanbul avrupa yakasında 8 yaşındaki oğlum için satranç kursu arıyorum bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz .....
merhaba arkadaşlar istanbul avrupa yakasında 8 yaşındaki oğlum için satranç kursu arıyorum bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz .....
Metaphora Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2008 2.502 53 34 3 Ekim 2010 Konu Sahibi erenenes #2 kolejlerin satranç kurslarından yararlanabilirsin
K Kazen Yönetim Administrator 14 Kasım 2001 21.352 69.556 4 Şubat 2019 Konu Sahibi erenenes #3 erenenes .!.: merhaba arkadaşlar istanbul avrupa yakasında 8 yaşındaki oğlum için satranç kursu arıyorum bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz ..... Genişletmek için tıkla... Oğlunuz şimdi kocaman delikanlı olmuştur : )
erenenes .!.: merhaba arkadaşlar istanbul avrupa yakasında 8 yaşındaki oğlum için satranç kursu arıyorum bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz ..... Genişletmek için tıkla... Oğlunuz şimdi kocaman delikanlı olmuştur : )