Satlk yavru kedilerim

ibet

ağır işçi
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
784
1
52
van kedim doğum yaptı ..yavrular 1 aylıklar....almak isteyen olursa özelden grşlm........ücretlidirler....a.s

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevimlilerdelikafadulden:asigim:

Van-tekir kırması yavrular.

Not: Dilerdim ki yavruları ücretsiz sahiplendirin, dilerdim ki sadece çok güveneceğiniz ailelere verin.

Benim kızım da geçen hafta doğum yaptı ama ben vermiyorum yavruları tabi ki hayatta ayrılamam:asigim:

Gözleri tam kaç günlükken açıldı bizimkielrin hala kapalı:eek:

Van-tekir kırması yavrular.

Not: Dilerdim ki yavruları ücretsiz sahiplendirin, dilerdim ki sadece çok güveneceğiniz ailelere verin.

Benim kızım da geçen hafta doğum yaptı ama ben vermiyorum yavruları tabi ki hayatta ayrılamam:asigim:

Gözleri tam kaç günlükken açıldı bizimkielrin hala kapalı:eek:
sizde resimleseniz canım.....benimkiler 1 hafta 10 güne açmışlardı gözleri...bıcır bıcırlar şimdi..a.s

sizinkilerde varmış burada..bayıldım ben o yavrulara ama.....

Son düzenleme:
çok şirinler, ama üzretli veremezseniz yine de verin bence, onları bir yuvaya kavuşturun.

ayy çok tatlılar umarım onlara iyi bakacak birer aileye kavuşurlar

şu yavrucaklar ve ücret konusu beni çok rahatsız ediyo benim vicdanım burda sızlarken ücretli veriyorum diyenler nasıl rahat olabiliyo anlayamıyorum

bir pet shop'unuz olduğunu düşündüm, ne yalan söyleyeyim başta "satılık" yazısını okuyunca. :uhm:

şu yavrucaklar ve ücret konusu beni çok rahatsız ediyo benim vicdanım burda sızlarken ücretli veriyorum diyenler nasıl rahat olabiliyo anlayamıyorum

Bir "canlı" (ister kadın, ister çocuk, ister bir kedi olsun!) ve "satılık" kelimesini aynı cümlede görmek tüylerimi diken diken etmiştir hep. Tabii ki herkesin vicdanı, hayata bakışı farklıdır. Maalesef...:çok üzgünüm:

Ben de bir an önce her ne şekilde olursa olsun yavruların sıcak bir yuvaya kavuşmalarını diliyorum :Saruboceq: Onları "satmayı" düşündüğünüzü hissettiklerinden mi acaba o kadar tedirgin bakışları var :uhm: diye de düşünmeden edemedim.

Dilerim parayla alanlar olursa da, sadece satılmayı düşünülmüş bu yavrulara sıcak yuva verme amacıyla o parayı öderler. :Saruboceq: Yani onları kurtarmak için. :a015:

Hangi akla hizmet kedileri üzretli veriyorsunuz anlayamadım, bu halinizle hayvan tacirliği yapan petshoplardan farkınız mı var? Neyin ücreti, hayvanlar safkan değil bildiğin tekir, üstelik safkan olsada farketmez aynı şey neyin ücreti annelerinin yediği mama mı nedir yani? Şuncacık masrafıda karşılayamayıp ücret almaya kalkıyorsanız allah o kedileri sizin elinizden kurtarsın!!!Bu forumdada hayvan tacirliği yasaklansın bu nedir yahu?

X